Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaoeee

Pieprzone wymiary niszczą mi psychike..poddaje sie już ..poddaje..

Polecane posty

Gość zalamanaaoeee

c do cholerwalcze chyba 10 lat by utyć i nic..wiadomko ze utylam troche ale to ciągle za malo:( marzą mi sie kobiece biodra ..itd..ale chyba nigdy nie będe miec kobiecej pupy i bioder:(:( jak to zrobić?juz nie wiem jak ..chyba sie poddaje..nie walcze juz ..

Gość Tomaszekk
Przede wszystkim nie tędy droga. Kobiece kształty w biodrach uzyskuje się poprzez układ kości biodrowych, miednicy czy jak one tam się nazywają. Aby osiągnąć 90-60-90 trzeba mieć odziedziczone dobre geny. One bowiem budują nasze ciało od podstaw.

Gość zalamanaaoeee
ale ja nie chce 90 w biodrach kochany.. ja chce tak okolo 97 cm . na arzie mam tylko 94 cm:(:(

Gość o matko to musisz byc wysoka
bardzooo.ile masz wzrostu ????

Gość mam 169.5 cm wzrost
i naprawde chce miec w koncu biodra kobiece:( mam strasznie waskie bo jak zmierzylam odleglosc miedzy samymi kosmi biodrowymi to mam jak u dziecka bo dokladnie 29 CM A BIODRA TYLKO 94 własnie:(:(

Gość łoo matko ta znowu zaczyna
:O

Gość Tomaszekk
To pogięta jakaś jesteś na głowie. Normalne wymiary to 90-60-90 i figura panienki ma taka być, a nie jakieś 97. Moja lasia ma 95-60-90 i te większe cycusie mi się podobają:-)

Gość fkdkaka
laska, 94 to ty się masz z czego odchudzać chyba. Jeszcze przy takim wzroście. Tobie się nie "kobiece biodra" marzą, ale zwały tłuszczu.

Gość łoo matko ta znowu zaczyna
dajcie spokój, przecież to ta sama idiotka co ciągle te prowokacje wymyśla, że niby za chuda jest:O tylko po co? po co pytam???? dobrze się bawisz przy tym czy co?

Gość zalezy jak
to zalezy co sie komu podoba ja mam 102 cm i mój facet jest zachwycony

Gość mam 169.5 cm wzrost
co znowu zaczynam?ktos mnie tu o cos oskarża a nie wiem o co?jak moglam znowu zacząc skoro nigdy nie pisalam na tym forum wątku o wymiarach bo siedze na wizażu najczesciej..co jest z wami>?juz nie mozna napisac takiego wątku?

Gość pewnie zaraz napiszesz
że masz bardzo wysoki wzrost:D i do tego wzrostu 94cm w biodrach to strasznie malutko:D

Gość mam 169.5 cm wzrost
ale ja mam niski wzrost ..coscie sie tak do mnie dowalily..zaczyna mnie to wkurwiac już ..

Gość no to tym bardziej
skoro masz niski wzrost to jak możesz chcieć mieć dupę jak szafa trzydrzwiowa? :D

Gość mam 169.5 cm wzrost
jakbym miala 175 to bym miala wysoki..a nie 169..odczepcie sie w końcu

Gość mam 169.5 cm wzrost
bo chce miec kobiece biodra.nie czaicie tego?? chyba kazdy facet cjce miec laske która wygląda jak kobieta anie jak facet

Gość mam 169.5 cm wzrost
co z tego ze mam wzrost taki anie wyższy? i tak mam maly tylek..

Gość no to tym bardziej
jesteś śmieszna jeśli wierzysz w to, że mając w biodrach właśnie 97cm będziesz miała je KOBIECE:D a czemu nie 99cm albo 106cm??? twoja teoria jest zupełnie bez sensu:O

Gość no to tym bardziej
i nie oszukuj się jeśli masz 94cm w biodrach to masz DUŻY tyłek, a nie mały

Gość rozumiem cie autorko
Te kretynki tu każdej wmawiają ,ze 94 to dużo w biodrach. to chore kretynki. one chcą anorektyczki zrobić z każdej. spadaj stąd dziewucho na ten wizaż już lepiej. może tam są normalne dziewczyny . Ja sama mam 96 w biodrach i mój facet narzeka,że mam za maly tylek.

Gość to zmień chłopaka
a nie wmawiasz innym, że 96cm w dupsku to mało szczególnie przy takim wzroscie:P

Gość mam 1695 cm wzrost
dlaczego chce 97cm?bo wiem ze to są juz kobiece i szczupłe biodeerka a nie szerokie i grube ani nie wąskie i chude...

Gość dziewczyno jeśli masz
94cm w biodrach a chcesz więcej to nie mów mi, że bedą to szczupłe bioderka, bo aby były szersze musisz powlec je tłuszczem, kości ci się nie rozrosną:O ty w ogóle wiesz co mówisz?:O

Gość rozumiem cie autorko
hola.hola. ja mam wzrost wysoki dziewuszysko durne. mam 175 cm więc jak moge miec duży tyłas z tym wzrostem ,co >?wytłumaczysz mi ?? moje 96 cm jest bardzo małe a ty karakan pewno ma tyle i wie ze ma duspko jak safara".

Gość taaa jestem taki sam karakan
jak autorka topiku, bo mam identyczny wzrost:P

Gość mam 1695 cm wzrost
ja wiem ze sie nie rozrosną ..:( ale co mam zrobic kurcze jak nie przytyć zeby sie rozrosly?widzisz inne wyjscie?a ty sama ile masz w nich i jaki wzrost? łatwo mowic komuś kto kurcze ma normalne biodra:(:(a nie chude:(

Gość ja mam tyle samo wzrostu
co Ty, ale w biodrach 89 cm i naprawdę nie uważam, że to mały tyłek raczej za duży i w życiu nie chciałabym mieć większego:O

Gość Tomaszeek
89 w tylku to za duży?rany modelki mają tyle a mają male tylki ze szok:(co ty chrzanisz kobito?

Gość mam 1695 cm wzrost
a moze ty zle mierzysz te biodra?bo biodra sie mierz\y pośrodlu pupy a nie na kosciach biodrowych. ja na kosciach tez mam 89 cm .,.na pewno zle mierzysz..

Gość ja mam tyle samo wzrostu
ale ja mam tylko 169cm wzrostu, a nie 180, to chyba jednak różnica