basia 79 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 czesc..niedlugo wybieram sie do Anglii ale niestety musze jechac autobusem:(problem polega na tym ze w Londynie mam przesiadke..czy ktos mi moze wytlumaczyc jak dojsc na Victoria Coach Station ??bo wysiadam na Victoria Green Station..a nie berdzo wiem jak mam sie tam dostac..dzieki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest po drugiej Napisano Kwiecień 19, 2007 stronie ulicy, jak wysiadziesz, to wszedzie beda drogowskazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia 79 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 czyli to nie jest daleko...chodzi mi jeden od drugiego??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia 79 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 a wiesz moze jak znalezs pozniej autobus do Bradford???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest po drugiej Napisano Kwiecień 19, 2007 to jakies 3 minuty, chyba ze sie ma b. ciezkie walizy... na dworcu sa duze tablice - co gdzie jedzie i o ktorej. zawsze mozna zapytac w informacji zreszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach