Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedza

POMOCY czy globulki plemnikobojcze sa dla dziewic?

Polecane posty

Gość niewiedza
chcialabym jednak wrocic do mojego problemu..nie lekcewaze Twoich problemow..cos mi sie zdaje ze ja mam powazniejszy.. mam kolejne pytanie jesli i on tez nigdy z nikim nie spal..napiszcie mi prosze czy latwo jest ŹLE zalozyc prezerwatywe? bo wszedzie przed tym przestrzegaja? PS sorki za orty

Gość a mi szkoda
mi wczoraj nie wyszlo np. :D po tylu latach taka wtopa :D:D

Gość niewiedza
ale jak mi/nam nie wyjdzie to jak sie zorientowac ze nie wyszlo..tzn domyslam sie ze jak spadnie albo bedzie calkiem nie tak to to raczej zobacze ale chodzi mi o to jak upewnic sie przed seksem..zeby nie bylo wpady w trakcie?

Gość a mi szkoda
ja sie zorientowalam , ze sie nie chciala prezerwatywa na czlonku rozwujac ( nakladac):D:D nie mam banan bo bym ci pokazala :D ale na serio , poczatki bywaja zabawne , a i opakowanie prezerwatyw zawiera instrukcje , najlepiej pocwicz przed na bananie , powaznie

Gość niewiedza
to bedzie masakrycznie glupie pytanie ale ..mam sedniej dlugosci naturalne paznokcie powinnam je obciac zeby nimi nie zachaczyc?

Gość niewiedza
tzn.nie zahaczyc

Gość a mi szkoda
nie trzeba , staraj sie opuszkami palcow to robic a nic sie nie stanie a teraz zmykam , moze ktos inny ci odpowie na inne pytania 🖐️

Gość niewiedza
dzieki bardzo:)