Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy..................

WIDOCZNY PODKŁAD..WINA KREMU? POLEĆCIE PODKŁAD IDEALNY I KREM!!!PROSZe!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pomocy..................

zawsze mam widoczny podkład, niewazne ile dam.. zawsze widac... uzywalam juz wsyztckih podkladow i zaden nie pasuje, niewiem czy to wina kremu czy czego.. maskara niewiem co sie ze mna dzieje mam 20 lat w tym roku i praktycznie mam sina skore, i uzywam ciemniejszych podkladow takich oliwkowych (proboje) mowie wam masakra a jaki krem dla mnei dobry?? skore mam raczej sucha.. badz mniej sucha albo normalna.

Gość aagaa22
Mialam ten sam problem! Zawsze bylo widac ze mam nalozony podklad! Probowalam dziesiatki podkladow ale zaden nie byl dla mnie dobry! Mam cere suchą więc myślę ze to taka cera ma najwieksze probelmy z odpowiednim dobraniem podkladu! Ostatnio polecono mi podklad ISA DORY velvet touch i naprawde moge powiedziec ze w koncu znalazlam to czego szukalam!!! Fakt kosztuje sporo bo 68 zl ale wart jest swojej ceny i jest wydajny i ma 35 ml a zwykle podklady maja 30! Jak sie go nalozy skora jest delikatna w dotyku i naprawde podklad jest niewidoczny i nie tworzy maski! MOge CI takze polecic rewelacyjny podklad firmy DIADEM, kosztuje 29 zl i jest super kryjący i nawilżający! Pozdrawiam gorąco!

Gość aagaa22
I moge Ci zagwarantowac ze stan Twojej cery sie poprawi i bedzie ona lepiej chlonela kosmetyki jesli zrobisz to co ja :) Kup sobie maseczke różaną z firmy Dermika za 4,50 i nakladaj sobie ja przed pojsciem spac i nie zmywaj! Rano wstajesz z cudownie wygladzona i miekka buzia! No rewelacja!! Chociaz stosuje ja dzisiaj dopiero trzeci dzien to po pierwszym razie byly juz super efekty!