Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helunia

Czy to możliwe że jestem w ciąży? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Helunia

Wiem że ten temat napewno juz sie pojawił na kafeterii ale bardzo proszę o odpowiedzi. Kochałam sie ze swoim chlopakiem bez zadnych zabezpieczeń i centralnie "do środeczka" 3-4 dni po okresie i pozniej od 21 dnia cyklu codziennie w ten sam sposob. Cykle mam jesli mozna to nazwac reguralnymi na zmiane raz 27 dni nastepnego miesiaca 30 i znowu 27 i znowu 30. W tym miesiacu wypada 30 dnia. Dzis jest 27 i jeszcze nie dostalam koresu. Bola mnie piersi juz od tygodnia choc nidy wczesniej nie bolaly mnie tak dlugo. Max 3 dni przed okresem. Od moze 3 dni pobolewa mnie raz moze dwa razy dziennie przez doslownie chwilke brzuch jak na okres ale o wiele slabiej. No i spie popoludniu ale nie wiem czy nie ze zmeczenia. Dzis zrobilam test i wyszedl negatywnie. Czy mimo to mogę być w ciąży? I jescze jedno pytanie czy przyjmowanie metronidazolu na rzesistka i globulek ginalgin moze powodowc takie rzeczy? I czy nie przeszkadza to w zajsciu w ciaze? Prosze o odpowiedzi bo juz nie wiem co mam myslec!!! Wiem ze ten topik juz byl napewno ale na zadnym nie bylo konkretnie mojego przypadku. Pozdrawiam!

Gość najlepiej
odczekaj jeszcze trzy dni do daty kiedy powinnas dostac miesiaczke i jeszcze raz zrob test, ale mi sie wydaje, ze nie jestes w ciazy, chociarz tak naprawde przez net nikt Ci na Twoje pytanie nie odpowie.

Gość na pewno jestes
i na pewno jest to chłopczyk kurcze jak możecie pytac o takei rzeczy na forum. nawet jak masz supoer regularne cykle, to wszystko sie moze poprzestawiac..

Gość Helunia
Pytam na forum bo tu jest najwiecej kobiet ktore moga cos na ten temat wiedziec.

Gość najlepiej
nie pytaj, bo nikt nawet ta kobieta ktora ma piatke pociech nie udzieli ci odpowiedzi, bo niby jak????????????

Gość najlepiej
wybacz mialo byc Ci.;)