Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda boli

Celem Polki jest szybki slub i dzieciak a celem Europejki kariera i szczescie

Polecane posty

Gość prawda boli

czemu Polki sa takie napalone na rodzine?

Gość juuupi D
Swędzi mnie pizda. Jestem kurwiszonem

Gość tutkai
wiekszosc utozsamia szczescie z rozmnozeniem sie i obraczka na palcu. inaczej nie potrafia, tak im wpojono i tak jest.

Gość wehehe
Tak się składa że Polki to podzbiór Europejek czyli nieprawda.... a jeżeli nie to powinny ewoluowaać w tym kierunku :P

Gość a co to jest szczescie
Dla wiekszosci kobiet wlasnie rodzina. A po co jest kariera? Po to,zeby mioec aprobate spoleczna, a wiec takze osiagnac przyjazn, miłosc, szczescie A co tojest szczęscie ...itd

Gość debilkaa
jak wezmiesz swoje dziecko na rece i przytulisz do piersi po 9 miesiecznym uczucie jakie masz gdy rosnie w tobie... gdy lezysz z ukochanym a miedzy wami jest dziecko, kilku tygodniowe, a wy patrzycie sobie w oczy i czujecie to spelnienie jakiego nigdy wczesniej nie doswiadzyliscie... jak masz dla kogo pracowac, kogo utrzymywac i zawsze miec dom do ktorego mozesz wrocic... moze wtedy zrozumiesz. kariera jest ulotna, to rodzina i dzieci sprawiaja ze umierajac naprawde czujesz ze zostawiles cos po sobie na swiecie i wiesz ze cos osiagnoles. sukces zawodowy jest wartoscia tylko w niektorych kregach, idz do aborygenow i powiedz, ze jestes milionerem w polsce, tam to nie ma znaczenia. sukces zawodowy nie spojrzy tobie w oczy, nie powie "kocham cie" i nigdy za toba nie zateskni. trzymales kiedys za reke swoja zone ktora rodzi? gdy kochasz ja tak bardzo ze oddalbys wszystko aby ona nie cierpiala ani przez chwile ale nie mozesz nic zrobic, czujesz tylko ta bezsilnosc i zaczynasz plakac bo to tak strasznie boli. ale potem, jak juz urodzi czujesz ulge gdy slyszysz smiech zony ze lzami w oczach, w tle cichy placz dziecka ktore wlasnie przyszlo na swiat. pierdole sukcesy zawodowe, one tylko sa srodkiem a nie celem mojego zycia. ja swoj cel juz osiagnolem, teraz do konca mych dni bede sie tym delektowal i dbal o niego, a umierajac bede wiedzial ze zrobilem cos naprawde wartosciowego czego nie doceni zaden idiota czy pracoholik - otoz stworze nowe zycie. i w przeciwienstwie do nich ja znajde czas aby to dostrzec

Hmmm... nie wiem skad wzielas te tezy skoro wszyscy wokol trabia, ze polskie spoleczenstwo sie starzeje i brak mu dzieci :O Przyjedz do UK, tutaj, a nie w Polsce zobaczysz tlum mamusiek na ulicach 🖐️

nie wiem o czym piszecie bo..dużo tego :( odpowiadam na pytanie autorki... europejki zajeły się karierą bo żaden facet przy zdrowych zmysłach nie tknołby paluchem tego czegoś czym określa się kobiety z zachodu :o brzydkie torby z pyskami świń i...taką samą wagą :D ot cała filozofia:classic_cool: