Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna orchidea

odswieżam temat

Polecane posty

o jakich ksiazkach mówisz .... bo ja ksiazek nei czytałem filmy ogladam sporadycznie ... poprostu mam bujna wyobraźnie :)

Gość Viana
ksiazki to cos nowego?

Sexxi, moge Ci poreczyc, ze w ksiazkach tez mozna znalezc cos dla siebie :) i tak samo mozna brnac dalej :)

pewnie ze tak ... ja to kocham robic niestety kobieta z któa jestem ... nie chce tego... a jak chce to zadko a ja mógłbym czesto .. nawet bardzo ... ale cóz ... sposóbów mam duzo tylko jej odwagi brak abym mógł spróbować :(

orchidea: no nie zgadzam sie :) ktos kiedys bardzo madrze stwierdzil, ze ogranicza nas tylko nasza wlasna wyobraznia, i tak ktos opisze, jak sie ladnie bawi lechtaczka, jak porusza swoim jezyczkiem w srodku, jak wtedy na nia patrzy z dolu, a ona na niego z gory, i bedzie opisywal, i bedzie... dajmy na to... fajnie dla Ciebie :) ale pojawi sie kolejny jegomosc, kory opisze jak robi szuru buru jezyczkiem, jak spija soki do tego stopnia, ze zadna kropelka krwi z okresu sie nie zmarnuje, co dla Ciebie moze byc oblesne, a dla Janiny Kowalskiej moze byc powodem do niejednej palcowki :) Kazdy wie, co chce zrobic. Jezeli juz to zrobi, bedzie chcial rzeczy kolejnej, itepe itede... :) przepraszam, ale dla mnie to takie typowe show, kto jest wiekszym erotomanem gawedziarzem :)

sexxi on- czy ty wogole rozmawiasz ze swoja partnerka o waszych pragnieniach potrzebach....Mysle,ze gdybys byl bardziej otwarty nie byloby miedzy wami niedomowien.Chyba ze znia nie mozna porozmawiać!Tego to ja juz nie wiem!

czarna... zawsze mozemy porozmawiać na czacie np. i wtedy moge ci napisać jak lubie całowac kobiete ... co ty na to ?