Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrośnicaaaa

Zazdrość

Polecane posty

Gość Zazdrośnicaaaa

Dziewczyny podobno wiosna , lato to okres kiedy wychodzi się z depresji a u mnie jest na odwrót.Jestem okropnie zazdrosna jak patrzę na te wszystkie zgrabne i co najgorsze mocno wydekoltowane laski.Mojego faceta zaczynam aż nienawidzić za samo to że one tak łażą a on się gapi wytrzeszcza te gały ,ślini się a jak mu o tym mówię to się wszystkiego wypiera.Niemam już nawet ochoty na sex i wogólę to myślę że nigdy nie będę szczęśliwa z żadnym facetem bo zazdrość będzie mnie zżerała za każdym razemjak na horyzoncie pokaże się jakaś cycata laska .

Gość tez zazdrosna
wiem cos o tym :/ :(

Gość Darek008
Wpadlem na ten topik. Wiem ze szukasz odpowiedzi od dziewczyny. Ale musze powiedzic ze dla faceta ktory ma dziewczyne to tez nie jest za dobry czas. Jak ty myslisz ze facet sie czuje jak jest wiosna i kazdy jego dziewczyne zaczepia. Dla ciebie to jest normalne, dobrze moze sie patrzy moze nie, ale wiem ze jak zaspokojisz jego potrzeby to nie bedzie juz sie patrzyl na innych, chyba ze jest typ mezczyzny ktory nigdy nie jest zadowolony, a tak naprawde takiego typu jest malo. Nie masz o co byc zazdrosna, w mojim zdaniu jak ktos ma sie martwic to on a nie ty.

Gość Zazdrośnicaaaa
No tak ale faceci to raczej zaczepiają i wytrzeszczają gały na laski a nie na takie z małym biustem .Oczywiście jak ubiorę odpowiedni stanik to nie jest tak tragicznie ale przecież mój facet wie ile pod nim jest a tu co druga ma wszystko na wierzchu i od razu wiadomo że tam napewno jest za co złapać

Gość Darek008
To wcale nie jest prawda, moge tylko odpowiedzic jako facet, i moze to ci pomoze bo bedziesz wiedziala jak faceci podchodza do tego. Jak kobieta ma wszystko na wierzch jak mowisz, to moze, moze przez chwile facet sie patrzy ale zastanow sie, czy facet na serio chcialby taka kobiete miec jako partnerke ? Po co, za duzo problemow zwiazac sie z taka, wogole za duzo zmartwien z taka kobieta. Po drugie, nie jest prawda wcale ze faceci lubia kobiety z duzym biustem, wszystko sie liczy jak mowisz tylko fizicznie to napewno nie biust. Napewno sa niektorzy faceci ktore patrza sie tylko na biust ale w mojim zdaniu takich jest malo. Bardziej podniecajace to jest zachowywanie kobiety, co moze dac od siebie, czulosc i tez bezpiecznosc w zwiazku.

Gość Zazdrośnicaaaa
Wydaje mi się że takich facetów jednak jest bardzo mało może faktycznie co niektórzy lubią małe piersi ale nawet dla mnie to jest jakieś dziwne.Mój facet też zawsze mówi że jemu odpowiadają takie jakie ja mam ale w takim razie po co gapi się na te cycate i jeszcze jak byłam 2 miesiące poza domem a póżniej przejżałam historię przeglądanych stron to okazało się że mój "niewinny chłopczyk" oglądał gołe cycate babki .Normalnie nie mogę już na niego patrzeć żygać mi się chce i najchętniej dawno kopłabym go w dupę ale mamy dziecko i niemam za bardzo gdzie się wynieść.

Gość Darek008
To jest trudno, jak naprawde tak postepuje, ze mowi ci jedno a innaczej pokazuje ze jest po zachowywaniu. Mozesz tylko ze swojej strony postarac sie, napewno nie jest latwo zapomnic o tym co mowisz i miec normalne podejscie do codziennego zycia. Problem jest, mozesz rozmowa rozwiazac a jak nie to sprobowac zakceptowac to jedno. To ze sie patrzyl na gole dziewczyny na necie to jak nie powtarza sie takie jego zachowywanie to nie jest problem. I naprawde jak mowisz fizycznie, jak chcesz wiedzic to pupa i nogi to wazniejsze niz biust. I tez powtorze, przewaznie facet nie chce takie kobiety ktore chodza i wystawiaja cialo na widok swiata. Takich to raczej sie unika.

Gość Zazdrośnicaaaa
dzięki za pocieszenie chyba naprawdę trzeba nauczyć się ztym żyć (z tą zazdrością).

Gość Darek008
Ja mysle ze tak, bo ja tez tak mam. Wiem ze kazdy jest zazdrosny jak naprawde kocha. Najgorsze to jest zeby siebie winic za ta zazdrosc. Tez proboje pomalu zakceptowac, nie zmienie sie w jednym dniu. Nie mysle ze ktos ma na to odpowiedz, niektorzy mowia ze to jest niskie samowartosc, nie zgadzam sie z tym calkiem, niektorzy ze czlowiek jest nie dojrzaly, tez nie zgadzam sie. Czlowiek jest zazdrosny bo nie chce stracic druga osobe, i czasamy ta druga osoba nie daje ci pewnosc. Trzeba pracowac nad soba ale nie mysl ze to jest tylko problem ze swojej strony.

Gość Zazdrośnicaaaa
No to witaj w klubie zazdrośników czy jest ktoś jeszcze?

Gość tez czasem jestem zazdrosna
trzeba popracowac tylko i wylacznie nad soba, wzmacniac samoocene nie przejmowac sie, przeciez jak idzie ktos ladny to i ja sie popatrze a nic z tego nie wynika bo kocham mojego misia wiec mysle ze z facetami jest podobnie, najwazniejsza jest milosc, glowa do gory jestes wystarczajaco dobra i atrakcyjna, nie wyszukuj sobie na sile problemow- te energie zuzyj na fitness :D

Gość buhajaaaaa
ja tez tak mam:(

Gość Zazdrośnicaaaa
ktoś jeszcze tak ma?

Gość tytusik
bzbzbz

Gość ślicznotaaa
a ja sobie wolę zjeść dobrze :))))

Gość zazdrośnicaaaa
Eh ta zazdrość ... ja poprostu chcę też być piękna

Gość ślicznotaaa
napewno jesteś :)

Gość Zazdrośnicaaaa
Oj dziękuję bardziej spodziewałam się że mnie tu potępicie a tu taki miłe słowa

Gość Zazdrośnicaaaa
To niema już więcej zazdrośnic albo zazdrośników jak wy sobie ztym radzicie?

Gość Ja to topiero jestem
zazdrosna ,nawet nie lubię oglądać reklam i filmów gdzie pokazują nagie albo prawie nagie dziewczyny,mogę to oglądać ale sama a nie z chłopakiem

Gość iioy
Witam w klubie To ohydna cecha, bardzo utrudniająca życie :(

ja jestem koszmarnie zazdrosna.. o wszystkie dziewczyny z jakimi moj chłopak ma kontakt. to okropne.. strasznie duzo o tym mysle. mam wrazenie,ze on cały czas gada z innymi dziewczynami,ze one sa dla niego wazniejsze niz ja i ze kiedys ktoras z nich mi go osbierze.. :(