Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitna 2007

kiedy zrobić kolczyk?

Polecane posty

Gość Błękitna 2007

Mam pytanie dotyczące kolczyka w pępku. przebiłam go sobie w styczniu, ale robila to pseudokosmetyczka, ktora chyba uczy sie przebijac na klientach i wyszedl krzywo. wyciagnęlam go po 4 dniach. zarósł mi calkowicie i teraz zastanawiam sie nad ponownym jego przebiciem. tylko nie wiem czy to dobry czas, zeby to zrobic. wiadomo cieplo, brzuch sie poci i dluzej bedzie sie goi. dodam, ze kolczyk w brodzie goil mi sie miesiac bez zadnych problemow. to czy z pepkiem bedzie podobnie? teraz przekuwac czy poczekac do jesieni?

Gość moiaefhifhd
przekłuwaj jak bedzie zimno,na pewno nie na lato, dlatego ze nawet jeli ci sie wydaje ze on sie po miesiacu zagoi,to on sie goi jeszcze wewnetrznie i woda w jeziorach,pot i słonce moga spowodowac zakazenia,złe gojenie sie itd, jak jest zimno wszytsko sie lepiej goi...aha i nie idz do kosmetyczki tylko do salonu,bo trzeba jeszcze umiejetnie przebic tą starą dziurkę

Gość Błękitna 2007
do kosmetyczki w życiu się nie wybiore juz. nie mam zamiaru miec drugi raz spartaczonej roboty.to jednak sie wstrzymam z tym kolczykiem chyba.

Gość Błękitna 2007
w brodzie robilam w sierpniu jak tez juz cieplo bylo, ale chyba brzuch jest miejscem, ktore poci sie bardziej niz twarz.