Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D.B.K

Yasmin

Polecane posty

Gość D.B.K

Skonczyłam 1 opakowanie tych tabletek, mam 7 dniowa przerwe nie krwawie a mam 4 dzien ale zauwazyłam lekki sluz zabarwiony na kolor brunatny...czy ktos tak juz z was miał??

czy nie pisałaś już przypadkiem na innym topiku o tym??? jak nie to przeczytaj to uważnie i zapamiętaj : masz 7 dni na dostanie krwawienia, więc możesz je dostać od 1 do 7 dnia! obecnie masz 4 dzień, czyli jeszcze 3 dni ci zostały. poza tym na ulotce pisze (przynajmniej na mercilonie, minulecie, microgynonie, tak jest) że krwawienie może wogóle nie wystąpić i jeśli tak sie zdaży 2 razy pod rząd to wtedy jest podejrzenie ciąży. a to że masz brązową wydzielinę - u mnie tak zawsze rozpoczynało się krwawienie z odstawienia (jak jeszcze brałam). więc spokojnie czekaj!!! to jest pierwsze opakowanie i twój organizm musi sie przyzwyczaić do takiego działania.

Gość weronika1987
D.B.K nie martw sie, ja też biore yasmin i własnie w ten sposób zaczyna sie u mnie kwawienie z odstawienia. czasem taki śluz mam nawet przez 2-3 dni. Agata ma rację, to Twoje pierwsze opakowania, także nie zdziw się, jeśli krwaweinie nie wystąpi wcale. to się zdarza:) pozdrawiam:)