Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarniejsza Niż Mrok

Najczęstsze błędy jakie robią kobiety w łożku!

Polecane posty

zacytuje bo to ktoś inny wymyślił.....ale to tak ku przestrodze....dorzućcie coś od siebie -------------------------------------------------------------------------------- 1. Bierność - wybierz \"odpowiedni\" moment, stwórz nastrój, podnieć mnie, ustaw mnie zaspokój mnie, mów coś, wycisz mnie, nie pal, nie pij. 2. Gadanie pierdół - \"o jak mnie nos swędzi\". 3. Mówienie \"nie\". \"Nie tak...\" ale jak to juz za trudne. 4. Nic nie mówienie - gadał dziad do obrazu. 5. Pruderia, kurczenie się, zasłanianie tego i owego - szczególnie żałosne i obwisowe. 6. Brak gry wstępnej - \"ja jestem, a ty rób\". 7. Obciążanie mężczyzny za jakość seksu. \"staraj się przecież leżę\". 8. Upodobanie do \"żartobliwego\" udawania ciosów w genitalia. (Wyobraźcie sobie odwrotną sytuację). 9. Brak akceptacji swojego ciała, nieumiejętność bycia atrakcyjnie nagą. 10. Gadanie o \"Zdzisiu\". \"Bo Zdzisiu miał taki wyciągnięty sweter! Hi hi hi.\" 11. Hamowanie objawów rozkoszy - zamknięte oczy, ściśnięte usta, fatalna mina. 12. Zaniedbywanie przynoszenia kanapki lub piwa po seksie. 13. Obciążanie mężczyzny zabezpieczeniem antykoncepcyjnym. 14. Demonstrowanie postawy roszczeniowej zaraz po, albo nawet w czasie seksu. Np. \"Ale jutro to nie na rowerach ale samochodem.\" \"Naprawisz ten zamek?\" 15. Skupienie na nieistotnych szczegółach. \"Nie rozmaż mnie, kochanie.\" 16. Rzadkie, ale się zdarza - niedbałość o higienę.

Gość jes jes jes
to wszystko prawda,takie sa nasze babki

Gość kiwaczek
a ja wiem tyle,że moja sie myje czasami

Gość zapomnieliście o czymś
18. Puszczanie baków w łóżku

Gość zboczona starucha
Mój stary niestety woli papierocha zamiast kanapki :P

Mówienie CZEGOKOLWIEK w trakcie stosunku. Nawet gdybym powiedziała \"kocham cię\"- byłoby to popsuciem czegoś, ale nie wiem czego, bo nie byłam w męskim mózgu. :D

Gość kiwaczek
a mnie piwa nie daje

Gość Viana
Jak wam mówić, wy chłopy, to i tak nie słuchacie, bo po co, zawsze można potem stworzyć swój multidekalog w trybie szesnastkowym.

Gość A MOZE to
Najczęstsze błędy jakie robią kobiety i MężCZYżNI w łożku! przecież to idzie w obie strony

Gość Tomaszekk
Błąd to niechęć kobiety i jej pruderia, resztę chłopak da rade pozamiatać.

Gość Stonka_p
Z tym zasypianiem też mieliśmy problem, ale go rozwiązaliśmy. Po prostu mój Kochany tak mnie wymęczy za każdym razem, że zasypiam razem z nim (czasem nawet sama, bez niego :) ) A jak nie zasypiam to i tak nie mam jak wstać, bo lubi gdy się tulę do niego, więc tak leżę i patrzę jak słodko śpi... Zwykle 15 min mu wystarczy, a jak zasypiamy razem, to około godzinki :)

Gość casscada
Żartobliwie walenie w genitalia?????? Jestem kobietą i nigdy czegos takiego nie robiłam... co więcej... nigdy mi cos takiego do głowy nie przyszło!!! Po co? Dlaczego??? To ma być "popularna zagrywka" kobiet??? Skąd Wy takie bzdury bierzecie??? Co do gry wstępnej to niestety nie mam możliwosci popisu. Mój męzczyzna w ramach gry wstepnej akceptuje jedynie lodzika lub całowanie się... wszędzie indziej ma MEGA łaskotki i jak dotknę, pocałuję lub poliżę to zaczyna się wic ze śmiechu. Natomist mi serwuje super gry wstenpne. :D :D :D

Gość kobietki do roboty

12. Zaniedbywanie przynoszenia kanapki lub piwa po seksie. w wolnym tłumaczeniu, materac juz zrobil swoje moze wstac zamienic sie w gosposie i przyniesc panu kanapke z piwem i w tym momencie wykorzystalabym punkt nr 8 czyli 8. Upodobanie do \"żartobliwego\" udawania ciosów w genitalia. tylko nie zartobliwie

Gość Czarniejsz Niż Mrok
nic nie dopiszesz Skarbie??????????;)

Gość myszuniaaa
to se zmiencie wasze babki jak wam nie pasują! Albo idzcie do klubu nocnego tam bedą nie bierne panie

Gość hehihe
punkt 12 - ten punkcik zaniedbuje :p

a wiecie,że najgorszym grzechem nie jest sex ale brak miłości???co może powstrzymać człowieka aby ze swego ciała uczynić dar jeśli się kocha...???i kółko sie zamyka....nie ma dobrego sexu bez miłości...

ale zrobiłam sie romantyczna...to pewnie dlatego,że jestem zakochana;) i mam tak cudownego faceta który na nic sie nie skarżył...a przede wszystkim....robi mi tak,jak jeszcze nikt nigdy....;););)

Gość zazdroszcze
bo mój jest taki sobie😭

A mój robi jak mu się chce a naszczęście chce mu się więcej razy niż mu się nie chce .. uf.

Gość al ale ale .............
ja tak nie jestem

Gość myszuniaaaa
najwieksza wada mezczyzn to brak higieny osobistej!mysla ze jak umyja sie rano to starczy a jak ida do wyra to mysla ze im pachnie fiolkami hehe

Gość zazdroszcze
noooooooooooooooo,śmierdzą

Gość ja też zazdroszcze

Gość bli ble blu
punkt 12 mozna obrocic w obie strony.. Ja po seksie jestem tez zmeczona.. Ale moje Kochanie dba o mnie po... Przynosi piciu :)

Gość COś FACECI SIę NIE WYPOWIADAJą