Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imagiination

czy owijanie sie folia spozywcza na noc pomaga schudnac?czy to zdrowe?

Polecane posty

Gość imagiination

Gość hahahahahahahaha
ahahahahaha:D...przepraszam nie mogłam sie powstrzymać..czego te ludzie nie wymyślą:)))

Gość no niby tak
o tym owijaniu kosmetyczka mi mówiła, czyli coś jest na rzeczy.

Gość pyrcia
bo są róne kosmetyki które skuteczniej dziaąłją pod folią np GUAM ale sama foli jeszcze nikogo nie odchudził na leżąco

Gość imagiination
tzn.ja sie smaruje Zelem antyculitisowym nivea zanim sie owine:)codziennie tego nie robie:) Pozatym mysle ze jk sie wypoce pod kolderka i kocem w nocy -a jest strasznie goraco-to tylko na korzysc :P rano zdzieram ja z siebie w pospiechu zeby sie ochlodzic:) Amoja skora jest bardziej napieta i jedra,celulit znika i rozstepy bledna!! :D no no!! jestem pod wrazeniem:)

Gość pomaga pomaga
nie wiem z czego się smiejecie

Gość kuchara ze aż strach
ja stosuje pomaga

Gość Siemi
JA popieram stosowanie foli spożywczej. MI bardzo pomaga. Zakładam ją na biodra, i na brzuch, zakładam dresy i idę biegać. Biegam tak z 3 km , codziennie albo co drugi dzień , wieczorkiem gdzieś o 21. Odżywaim się normalnie, tylko ograniczyłam słodycze, i nie jadam po godzinie 18. I powiem że przez sam jeden tydzień schudłam 2 kg. U mnie to dużo, jestem bardzo zadowolona bo widzę efekty na biodrach, które są szczuplejsze i mają mniej widoczny celulit, a mój brzuch też się wyszczuplił, teraz gdybym poćwiczyła brzuszki to moglabym wyrobić kaloryfer. Mam zamiar ciagle tak biegac to to jest super gdy przychodzisz do domu idziesz się kapac a z łazienki wychodzisz ja nowo narodzona, o pare milimetrów mniej z brzucha i bioder :) pozdrawiam . PS: folia to doskonaly pomysł, spala toksyny , a bieganie na folie jest najlepsze bo i poprawiamy sobie samopoczucie , kondycje, zdrowie, i wygląd. :)

Gość ale zjebka
Stosowanie folii czy róznego rodzaju pasów podczas cwiczeń pozwala jedynie na usunięcie wody podkórnej (dlatego jak sie zmierzymy to moga być ubytki cm). Wodę ta jednak szybko uzupełniamy wiec nei ma sie co podniecać. Jak sie odwodnisz to tez mniej ważysz, co z tego jak tłuszczu masz tyle samo... Natomias jesli chodzi o owijanie sie po użyciu kosmetyku, to faktycznie skuteczniej sie wchłania i lepiej działa... Od folii nikt stracił jeszcze ani grama tłuszczu:o

Gość gość
Nigdy nie słyszałam że jest taki sposób. Ale ciekawe, pracochłonne:) Ja jestem na Fit Diet do tego rower, spacery i efekty sa.

Gość majeranek23
swego czasu bodajże anja rubik u wojewódzkiego powiedziała,że owija się na noc folią (nie wiem czy spożywczą),więc może w tym jest.. chociaż nie wyobrażam sobie tak spędzonej nocy,zwłaszcza teraz,latem. ugotujesz się :p

Gość gość
Ja słyszałam o tym w polsat cafe. Jakas babeczka pokazywala jak zdrobic domoeej roboty peeling a potem o tej folii. Ale nie slyszalam bo rosół mi zavzął kipiec

Gość gość
Nie wiem czy owijanie się folią spożywczą pomaga ale jeżeli chcecie to robić to potrzebujecie dużo folii. Polecam wam zajrzeć na www.foliapetroplast.pl Zajmują się produkcją foli I mają dobre ceny. Na pewno wam się przyda taka folia.