Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c*e*k*i*

puszyste mamy

Polecane posty

Gość c*e*k*i*

Czy są tu Panie, które z powodu odrobiny większej ilości zbędnych kilogramów ;-) miały jakieś problemy z ciążą?

Gość puszysta mama
ja jestem dość mocno puszysta, ale żadnych problemów nie miałam. W ciążę zaszłam za pierwszym razem, czułam się świetnie i urodziłam zdrowego ślicznego chłopaczka

Gość puszysta wielka gruba
absolutnie nie i na dodatek w ciaży przytyłam tylko 10 kg waga przed zajściem 83kg.

Gość puszysta mama
ja 12 kg a przed ciążą 88 kg i w 2 tygodnie po porodzie wróciłam do wagi sprzed ciąży

Gość ja powiem moze tak
waga przed ciaza 79 idac na porodowke 96 (zatrucie ciazowe) przy wyjsciu ze szpitala po 2tyg - 80kg. teraz waga przed ciaza 83kg, obecnie 29tc przytylam 6kg.

Gość c*e*k*i*
Bardzo dziękuję drogie PANIE za wypowiedzi :))

Gość No a ja...
pierwszą ciążę zaczęłam z wagą 65 skończyłam na 84 i lekarka mnie patologią straszyla...Teraz waże 72 i jestem na początku drugiej ciąży i lekarz twierdzi że mam za dużo sadełka:( strasznie mnie to doluje... Czy wasi lekarze nie komentowali waszej wagi?

Gość ja powiem moze tak
NIGDY!!! moj gin twierdzil ze po prostu mniej przytyje i ze bedzie brzuszek mniej widac. dopoki wyniki masz ok to nie ma co sie obawiac... wiesz ja bym chyba zmienila gina jakby moj tak mnie traktowal...

Gość c*e*k*i*
Ja też na pewno nie akceptowałabym takiego lekarza. Niech się martwi o swoje sadełko...

Gość No a ja...
no właśnie, przecież nie każda kobieta chcąca być mamą ma na starcie figurę modelki, ale to chyba nie jest powód by od razu komentować jej wagę! Ja bym wszystko rozumiała, gdyby moja waga była zagrożeniem dla dziecka lub dla mnie, ale jeszcze nie jest tak źle...

Gość c*e*k*i*
Bez przesady... Słyszałyście o kobiecie, która była tak monstrualnie wielka, że nawet nie wiedziała do końca że jest w ciąży ? To jest problem...

Gość lubię rubensowskie ksztalty
Ja uwielbiam puszyste dzieczyny. A puszysta dziewczyna w stanie błogosławionym to już dla mnie 8-my cud świata!!!!

Gość c*e*k*i*
No proszę :) Rozumiem, że i przedstawiciel świata męskiego się wypowiedział :)

Gość puszysta mama
lubię rubensowskie kształty - mów mi tak jeszcze ;-) Mój gin mi 2 razy powiedział na temat mojej tuszy. Raz jak na początku ciąży zaczął mnie boleć kręgosłup (w końcu trochę pani waży) a ból przeszedł po tygodniu i drugi raz pod koniec - mówił, że dziecko będzie b.duże (po mamie) a Młody urodził się 3500 g i 53 cm.

Gość puszysta mama
ale mój chyba nie jest mały, tylko przeciętny, jeśli chodzi o wagę i długość

do JAPONKI a japonki rodza dzieci ze skosnymi oczami...troche wiecej subtelnosci dziewczyno...twoja wypowiedz az bije...pewno super laska jestes,za taka sie uwazasz...i nie prawda,ze kobiety puszyste rodza male dzieci...

Gość też jestem puszysta
Zaszlam w 2 cyklu starań, a mam ok. 20 kilo nadwagi (ważylam ok. 80). Teraz juz z 83. Jestem w 14 tygodniu i nie mam brzucha. Znaczy mam, ale nie ciążowy :D

Gość c*e*k*i*
-agula-kruszyna- brawo :) -też jestem puszysta- Brzuchy nieciążowe łączmy się :))

Gość figlarna
ja moge przytoczyc przyklad kolezanki byla puszysta i doszly problemy z cisnieneim no i niestety urodzila martwe ale w dniu porodu juz wiedziala dlatego dbajcie o diete i cisnienie w ciazy

Gość c*e*k*i*
Nie ma co zawracać sobie głowy hmm... nie grubymi jak mniemam babami. Szkoda naszych opuszków :)

Gość c*e*k*i*
Jeszcze nie, ale niedługo zacznę działać. Za tydzień wychodzę za mąż :)

Gość amamamamamamamaman
he he o Shreku! :-) dobrze mu dogadałyście dziewczyny - tak trzymać hamstwo trzeba zwalczać kulturom i godościom osbistom

Gość puszysta mama
no bo oczywiście otyłość jest od obżarstwa, nie bierzesz pod uwagę, że ktoś może być chory panno poprawialska w którym miejscu któraś z nas chwali się wg Cebie?

krwawa manka...ale do jakiego stanu???czy wiesz jak wygladam?czy wiesz jak wygladaja mamy tu piszace?cos zbytnio pochopnie oceniasz ludzi...nie jedziesz czaem swoja miara???

Gość puszysta mama
no ja niestety jestem - kwestia hormonów. Chyba przesadziłaś z tymi kochankami - jesteś jedną z nich?

przykre to twoje zycie jest...takie puste...wyglad i kochanki---oto tematy w jakich sie obracasz...lec zaloz topik---piekna i seksowna KRWAWA MAŃKA...napewno bedzie mnostwo wpisow...a do Was puszyste mamy---olewka takich pseudo lasek sikiem prostym...:)

Gość gruba kaśka
tak łatwo się to pisze komuś kto nie ma tendencji do tycia i nigdy nie próbował schudnąć więcej niż 5 kg