Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c*e*k*i*

puszyste mamy

Polecane posty

Gość puszysta mama
ale jaja wycięli krwawą mańkę!!!!!

Gość puszysta mama
i Japonkę też wcina!

Gość puszysta mama
suchotniki złośliwe!

Gość bleeeeeeuuuuuuuuuuuuuu

Gość bleeeeeeuuuuuuuuuuuuuu

Gość puszysta mama
wyobraź sobie, że ja też nie

Gość Puszyte zawsze usmiechniete P
Ja nie mialam problemu z zajsciem w ciaze.. W ciazy przytylam cos ok 12kg Moj lekarz jak za kazdym razem traumy przechodzilam ze musze na wage stanac zawsze mnie pocieszal zebym sie nie przejmowala!! Co ciekawsze... W ciazy moje spalanie bylo o WIELE lepze niz po i przed.. to chyba zasluga hormonow!! Nie obzeram sie jak tu niektore "sympatyczne inaczej twierdza..ale przyznam ze kazdy stres widac po mnie bo zaraz kolejny siwy wlos na glowie i pare deko chyba.. :( Nie mam tendencji sprawdzania czy swiatlo sie swieci w lodowce!!! I denerwuje mnie tak plytkie podejscie niektorych ludzi ze jak ktos wiecej ma tu czy tu to odrazu musi jesc calymi dniami 😡 A i do wiadomosci tych idealnych... Gdyby swiat skladal sie tylko i wylacznie z takich cudownych istot wrecz idealnych.. To bylby CHOLERNIE NUDNY :P

Gość ave grubaski
:D:D:D :D :O

---------------------------------------------------------------------------------------------- No a ja... pierwszą ciążę zaczęłam z wagą 65 skończyłam na 84 i lekarka mnie patologią straszyla...Teraz waże 72 i jestem na początku drugiej ciąży i lekarz twierdzi że mam za dużo sadełka strasznie mnie to doluje... Czy wasi lekarze nie komentowali waszej wagi? ---------------------------------------------------------------------------------------------- bylam w podobnej sytuacji poczatek 1 ciazy-65 kg koniec 82 poczatek 2 ciazy 74 koniec 84 teraz waze 65 kg nikt mnie straszyl:) to nie jest zla waga

Gość lubię rubensowskie kształty
coś na temat ----> Fantastyczne zdjęcia! Jestem pewien że nasze koleżanki w stanie błogosławionym są równie piękne a nawet bardziej! :) Pozdrowionka! 🌻

ciężarna----> Właśnie!!! Czyli cały czas są piękne!!!!! :) Pozdrawiam serdecznie i zuczę ślicznego bobaska !🌻

Przepraszam, ale pozwolę sobie całkowicie się z Tobą nie zgodzić!!! 🌻

w kobiecie ciazarnej wszystko jest piekne,a ty CIEZARNA jestes i co w lusterko nie mozesz spojrzec????

Gość prosze o opinie
:O

Gość mydelnica
a ty cieżarna , to wyobrażasz sobie , ze jak bedziesz wyglądac ? jak tu czytam , to wyobrażałam sobie , ze chodzi o takie grubasy jak Ewa Bem - a to normalne laski nogi mają fajne , szczupłe , nie wychudzone , ale szczupłe , talia jest jak sie nalezy , tylko brzuch - bo niby gdzie to dzieckoma siedziec moja kolezanka jest chuda jak szkieletor, a w ciąży miała bęben taki sam jak te panie na zdjęciach , wiec , cieżarna , chyba bedziesz musiala potłuc lustra

Gość ufliczek
to potłukę

ciezarna zastanawia mnie jedno ciekawe co zrobisz jak przytyjesz dos sporo???? p.s wspolczuje twojemu dziecku takiej matki z takimi pogladami.to musi byc straszne dla ciebie.sama sie katujesz swoimi myslami i swoim zachoweaniem. wywnioskowalam to nie tylko czytajac twoje wypowiedzi z tego topiku ale rowniez z innych.

Gość aga1506
Ja też należę do puszystych "przyszłych" mamusiek. Jetsem obecnie w 19tc i mam na plusie już 10kg...... jednak zawsze byłam przy kości. Za nim poznałam meża ważyłam 127kg później zjechałam do 85kg a przed ciązą 80kg. Więc liczę ze do konca ciąży do 100kg dobije ;) . Jednak myślę ze skoro wcześniej udało mi sie tyle schudnąć to i po porodzie sobie poradze. Pozdrawiam wszystkie (te bardziej i mniej) Puszyste Mamusie i oczywiscie ich wielbicieli :) :)

Gość c*e*k*i*
No proszę :) Nie spodziewałam się, że temat będzie tak często poruszany. Cieszy mnie to, a wszystkim przyszłym większym i tym mniejszym mamom też życzę wszystkiego co najlepsze.

Gość c*e*k*i*
-agula kruszyna- Dziękuję za gratulacje, pozdrawiam ciepło

do \"lubię rubenowskie kształty\"................ czy aby nie jesteś ze Zduńskiej Woli??

Gość ufliczek
do aga 1506, dziewczyno ja też jestem w 19tc, ale do tego czasu schudłam 3 kg, Nie sadzisz że 10kg to znacznie za dużo, rozmumiem 3,4

moze i za duzo ale kogo to obchodzi. Ja sie tym nie przejmuję. Widocznie tak ma być. A z drugiej jakby policzyć to jet sok 2kg miesięcznie wiec wcale nie tak dużo. Jedne tyją inne chudną widocznie zaliczam się do tych pierwszych. Pozdrawiam

Gość aga współczuje mezowi
ze ma taką zonę, zadbaj o siebie bo szybko osierocisz dziecko

Gość c*e*k*i*
Nie no... to już przesada. Jeśli ktoś ma zamiar pisać takie bzdury jak ten ktoś powyżej to lepiej niech się powstrzyma, bo szkoda czasu. Rozumiem, że wszyscy powinni być tacy sami - piękni, zgrabni. Tylko z rozumem różnie.....

Nie masz powodu aby współczuć komukolwiek najwyżej sobie............ Chciałabym zauważyc ze nie tylko ja należe do \"puszystych\". Że jestem puszysta {szczupła inaczej ;) }nie znaczy ze zaniedbana i gorsza od osób szczupłych. Jesteś pewnie z tych osób które uważają iz takim osobą jak Ja nic się nie należy.... Nie wychodzic za mąż, nie rodzic dzieci, najlepiej zamknąć sie w piwnicy i nie wychodzić na świat. Ale niestety nie dam ci satysfakcji do obrażania mnie i innych. Jestem osobą wesołą, zadbaną, lubiąca życie i ludzi a takze bardzo lubianą nie tylko w pracy i nie przejmuję się takimi drobiazgami jak10kg czy 20kg w ciąży.......mogę Cię zapewnic ze moje dziecko nie zostanie sierotą a mąż wdowcem. Ps. 90kg przy wzroscie 175 cm wygląda cudownie :) mimo wszystko życzę Ci miłego dnia.

C*E*K*I nie przjmuj się!!!! Zawsze znajdą sie tacy co muszą się dowartościować jesli nie mogą w inny sposób to muszą dopiec innym.........