Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sysia_sysia

Jak w miarę wrócić do figury sprzed ciąży??

Polecane posty

Proszę o porady, bo wiem, że trzeba ćwiczyć, ale mimo wysiłów nie umiem zrzucić tego, co mi przybyło po ciąży :( wrrr A jak widzę w TV np Steczkowską, Kręglicką czy Manadrynę są płaskie jak dechy - ta ostatnia, akurat nie ukrywa swej przyjaźni ze skalpelem :) Czy któraś z Was ma sprawdzone sposoby? Jestem cierpliwa, poczekam, nie żądam szybkich, tylko trwałych efektów! Dzieki z góry 😘

Gość oj ty............
idz na kindi.pl - przeciez wedlug ciebie tam sa NAJLEPSZE PORADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość złość piękności szkodzi
wredna babo!

Gość oj ty............
jaka wredna - to Ty zachwalasz ta stronke gdzie tylko sie da! co nie ma tam zadnych porad?

Gość oj ty............
jaka wredna babo - przeciez to Ty zachwalasz ta stronke gdzie tylko sie da! co? nie ma zadnych porad? to chyba nie jest taka super!!!!!!!!!!

Sysia nie przejmuj się, zawsze komuś coś nie pasuje :) Ja też jestem tu, na kindi, na gazecie i wielu innych forach. A co do TEMATU wątku, to proponuję na brzuch 6 Weidera, jest o tym trochę na necie. Przesyłam pozytywne wibracje. Youth cool :D 🖐️

Gość 6 weidera
ale to sa raczej cw na rzeźbę, czyli jak ja mam wielki brzuchol a wszedzie już jestem normalna tzn taka jak przed ciaża to co mam robić