Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula 102

kiedy kobieta jest dobra w lozku?

Polecane posty

Gość paula 102

zastanawiam sie na jakiej podstawie faceci oceniaja kobiety w lozku? bo na jakiej kobiety facetow to wiem-co musi miec kobieta ,co robic by facet chcial z nia byc czesciej niz jeden raz? co faceci najbardziej zapamietuja?

Ja też jestem ciekawa. Myśle, że lubia kobiety bezpruderyjne i otwarte na nowe doswiadczenia. Ale to mężczyźni niech się wypowiedzą

Mężczyżni w łózku lubią kobiety: 1. Zadbane 2. Podniecone ;) 3. bezpruderyjne i bezkonfliktowe. Poza tym co pochewka to inaczej... inne ruchy, technika, budowa. Czasem chowam mieczyk i myśle sobie, że mógłbym się ożenić dla takiej pochewki...po wszystkim jednak wracam do normy :P

kurde my chcemy poważne odpowiedzi doświadczonych mężczyzn a nie jakiś prawiczków ;/

Gość facet altacet
z tym brakiem pruderii macie racje ale chodzi tez o to coś niewypowiedzianego moze to zapach może wyglad najlepszą recenzją dla kobiety jest to czy facet ma sie do niej ochote przytulić po wszystkim

O... to mój się zawsze do mnie przytula LOL do was też? dziewczyny no to jesteśmy dobre w łożku :D

najlepsze w łózku są te które lubią miłość francuską i w tym np pozycje 69 (a jak akceptują tez orgazm - obu stronny- w tej pozycji, to takie są sexowniejsze nawet od tych co sa od nich ładniejsze, ale tego nie lubią)

\"pierodolinęty\", \"prawiczek\" Taaaaaaaa macie tu prawdziwych mężczyzn...siedza i piszą ( często jedną ręką). Potem wy robicie wpisy w temacie \"absolutnie najgorszy sex\" :) Ja tam nie chciałem nikogo obrazić. Wypowiedź moja była mało wyszukana, prowokująca... ale obrazowa. Po odp. widać kogo zabolało ;))

Gość paula 102
no wlasnie ale czego oni tak naprawde potrzebuja-ja czessto spotykam facetow i widze ze jak bym byla chetna to oni by skorzystali ale boje sie co by bylo dalej

Gość yuken
kiedy ma 3 atrybuty: ssanie połykanie lizanie

Gość rozyczka_1985
ja sie nie zastanawialam nigdy czego oni potrezbuja. zawsze robie tak zeby mi było dobrze (ale swoja dddrogą np. bardzo mnie podnieca pieszczenie mezczyzny oralnie;))...faet zawsze zaspia zsapany rumiany na buzi spocony i szczesliwy.... bo rano budzi mnie pocałunkiem .........

Gość jotkaplotka
ja uwazam ze najlepsze sa w lozku kiedy kochaja...przynajmniej ja taka jestem

Ja w sumie to nie mam żadnych zachamować, mogę to robić wszędzie gdzie nie ma ludzi. Moge to robić codziennie tylko gorzej z facetem :P dla niego chyba co za dużo to niezdrowo

iga wiesz czasami jak ktoś robi to bo mu się chce a nie ma dziewczyny, albo jest lekko podcięty to nie patrzy na to czy jest ładna tylko, że ma dziurę :] niestety ale taka prawda.

Gość Kup se iga maskę
Albo worek na głowę

Gość hehihe
a ja nie wiem czy jestem dobra w lozku... skad mam to wiedziec??

Gość hehihe
jesli mialam tylko 1 partnera.... i on oczywiscie przeciez mi nie powie ze jestem kiepska??

Gość jotkaplotka
dlaczego ci nie powie? a poza tym chyba sie rozmawia o przezyciach, odczuciach, mam na mysli seks w zwiazku a nie przelotny jednonocny

Gość hehihe
bo zawsze mowi mi ze bylo super itp. ale tak naprawde to nie wiem czy jestem dobra.. moze cos moglabym robic lepiej, nie mam zadnego porownania.... wszystko co robie robie instynktownie.... oczywiscie wiem co lubi, on wie co ja lubie.. ale nie wiem czy moge cos robic lepiej .... nie wiem jak to wytolmaczyc.....

Gość bli ble blu
jesli mowa o seksie oralnym, to jaka przyjemnosc ma facet z tego, ze dziewczyna polknie jego sperme, skoro on tego nie czuje? Zgadzam sie z tym, ze dla faceta fajnie jest konczyc w ustach partnerki, ale na jedna sprawe co go obchodzi co dzieje sie z jego sprema po?? Lubie polykac, bo mi smak nie przeszkadza (moze nawet lubie) .. Osobisci robie to z wygodnictwa, bo po seksie, czy 69 nie chcialoby mi sie leciec do kibelka i plukac usta! To cala moja prawda.. Co do udanego stosunku, to trzeba sie zgrac z tym wszystkim.. Czasami trzeba byc na gorze i niestety poruszac tymi bioderkami, bo samo rozlozenie nog nie wystarcza... Osobiscie robie w lozku to, co mi sie podoba i mnie podnieca.. Uwazam, ze kazda dziewczyna powinna to robic, bo wtedy bedzie wyjatkowa i dobra w seksie... Czyli.... Trzeba sie otworzyc na potrzeby!!! Pozdrawiam :)

Gość To kwestia zapachu chemii
Ukladu jezyka :)

ja nieraz slyszalam w swoim zyciu ze jestem najlepsza kochanka z jaka ten ktos sie kochal...nie mowie tu zeby sie chwalic...faceci lubia kobiety ktore nie wstydza sie swego ciala... ktore odpowiednio rytmicznie sie poruszaja w czasie pchniec..poza tym lubia takie ktore wydaja z siebie dzwieki i nie wstydza sie tego...ktore potrafia dochodzic pod ich jezykiem czy paluszkami...ktore po prostu nie leza jak klody i nie czekaja na trzesienie ziemi..i oczywiscie lubia takie ktore potrafia czerpac przyjemnosc z uzywania obu dziurek czasem naraz i ust...ale niekoniecznie bo trafilam na dwoch ktorzy nie lubili seksu analnego i nie chcieli go poznac...hmmm ..mysle ze to tyle...

Gość wielb.pończoch
Witam! Myślę, ze kobieta jest dobra w łóżku jeżeli nie wstydzi się swojego ciała, nie leży "jak kłoda" w jedne pozycji, ale współpracuje z facetem, wykonuje swoje ruchy, jest miła, kulturalna, zadbana i pachąca. Z resztą, to pewnie rzeczu gustu i upodobań. Pozdrawiam wszystkie Panie.

Gość jotkaplotka
wiem ze jestem dobra w lozku bo moj facet wyraza to na tyle sposobow ze na pewno sie nie myle...kochamy sie wiec sobie dogadzamy...ostatnio bylo tak super...ze pobilismy nasz rekord...

Gość httaahhj
czyli ile???

żeby okręcić wokół palca, nalezy czasem się poświęcić,np: zrobić lodzika w kuchni bez własnej przyjemnośći, itp. Ja to robię nieświadomie i każdy facet się ode mnie uzależnia, tyle że ja nie mogę się uzależnić :(

Gość zqawodzi
-jest dobra w lozku jak nie mysli tylko o sobie jak niestety robi wiekszosc kobiet -jak nie brzydzi sie spermy albo swojego sluzu (jak ja caluje po minecie) i ogolnie lubi seks oralny -jak nie ma problemow z orgazmem -jak wie czego chce, co lubi i WIE JAK MI O TYM POWIEDZIEC ! -jak sie nie wstydzi! czasem gdy widze ze do lazienki idac musi zalozyc recznik albo jak na chwilke wstanie to zakrywa piersi czy cipe to mnie szlag trafia. przeciez przed chwila sie bzykalismy a terez juz sie zaslania? zalosne, to nwert gorsze niz seks w skarpetach u faceta -jak nie koncentruje sie tylko na moim ptaku, ja lubie pocalunki i jej dotyk na calym ciele -jak potrafi sluchac i obserwowac i nie ciagnie mnie na sile i na szybko do wytrysku aby miec orala "za soba" -lubie jak czasem sama inicjuje seks a nie czeka na mnie -lubie jak sama sciaga ze mnie ubrania a nie czeka godzinami az sam to zrobie -jak patrzy mi w oczy w czasie bzykania albo orala i sie usmiecha albo ma ten delikatny grymas rozkoszy na twarzy -jak pomruczy i lekko pojeczy w czasie orgazmu -jak czasem sama sie podotyka odrobinke i sie tego nie wstydzi -uwielbiam jak rozchyla dlonia wargi sromowe abym mogl w nia wejsc -lubie jak wypina tyleczek od tyle (musi byc zgrabna) -otwarta na wiele pozycji -nie leci do lazienki 5 sek po seksie. nienawidze tego -nie lubie jak gada kobieta w lozku, moze powiedziec pare slow typu "wejdz we mnie", albo "chce ceibie teraz" itd, ale nie lubie jak nawija nonstop. od szeptania takich rzeczy jestem ja :) -a najwazniejsze to jak mnie kocha lub chociaz cos czuje. bo seks bez zadnego uczucia traci smaczek, nawet dla najleprzych kochankow (przynajmniej dla mnie)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
zqawodzi [ kiss ] spodobała mi się twoja wyczerpujaca wypowiedz! mmmmmm juz mam ochotę ;) jestem kobietką i na szczęście spełniam prawie wszystkie twoje kryteria! yes yes yes !!!!!!!!!!!!!!!!!! miłego dnia!

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘