Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywa uszatka

KRZYWO PRZEBITE USZY - POMOCY

Polecane posty

Gość krzywa uszatka

Czy mam wyciągnac kolczyki???? KOsmetyczka nie trafila w namalowaną kropkę i jeden kolczyk mam blizej ucha a drugi dalej....i ten ktory jest dalej nie patrzy wprost :( Co mam zrobic? Kaza wywalona w bloto a ja mam kolejne źle przebite uszy :( zalamka

Gość yyyyyyyyyy...
"jeden kolczyk mam blizej ucha a drugi dalej....i ten ktory jest dalej nie patrzy wprost " to gdzie ty msz te kkolczyki??? skoro jeden "JEST BLIŻEJ UCHA A DRUGI DALEJ"??? A jeśli ci sie jeszcze te dziurki nie wygoiły to wyjmij kolczyk zarośnie dziurka i zrobisz sobie nową - co za problem?!

Gość krzywa uszatka
heheh no blizej ucha srodkowego :P uszy sie przebija na platku...a wlasciwe ucho, mamy wew głowy ;) ale mneijsza o to myslisz ze jak wycigne to sie zarosną????? kurna ta jedna jest dobrze a ta druga nie najgorsze jest to ze do roboty nie pojde pzreciez z jednym kolczykiem :O jest az 3 mm roznicy :O

Gość krzywa uszatka
mi jeszcze zadna dziurka po przebicu nie zarosla :(

Gość yhy
to wyjmij dwa kolczyki a nie jeden...i idz do tej kosmetyczki co ci brzebijała z reklamacją...moze jak ci sie zarosna to przebije ci za darmo

Gość yhy
sorki---przebijała

Gość buhahahahahaha
mam kolejne źle przebite uszy :D :D urwij sobie i te, jak odrosną, to przebijesz i następne :D :D

Gość krzywa uszatka
co za imbecyl czepia sie literowek :O bede sama przebijac....bedzie dziurka obok dziurki, ale mam nadzieje ze bedzie to jakos wygladac :(

Gość yyyyyyyyy...
A to sie specjalistka od anatomi znalazła...! Szkoda gadać :O (z tym imbecylem to uważaj - ten epitet bardziej do ciebie pasuje) :classic_cool: