Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaga pomaga

jaki sosik do

Polecane posty

Gość pomaga pomaga

filetów z kuraka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pyrcia
smietanowy z czosnkiem pycha i łatwy:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomaga pomaga
tak tak oczywiście

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wtrące się jak można
a jak robicie pieczarkowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no co z tym sosem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A ja robię pomidorowy, ale bez zaklepywania mąką i śmietaną. Innowacją jest dodany do sosu cynamon, curry i goździki - taki sobie powiew Indii ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wersji jest mnóstwo ,od pieczarki na 4 części na mocno rozgrzany olej,posolić lekko na patelni ,gdy się zrumienią do garnka,popieprzyć,kto lubi trochę czosnku...puszczą odrobinę soku pod przykryciem i można tak same...wersje b. kaloryczne ze śmietaną,koperkiem,pietruszką,podduszane...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Najczęściej robię cyce od razu w sosie, ale mozna sos zrobić osobno i polać cyce:) Kubek śmietany kwaśnej i zupę cebulową Knorr wymieszać, dodać kilka łyżek wody(rozmieszać b.dokładnie). Na patelni podsmażyć posiekaną cebulę, wlać do tego miks śmietanowo-cebulowy, doprowadzić do wrzenia, gdyby był za gęsty-podlać wodą:) Ot, cała filozofia:) tak samo można zrobić z pieczarkową zupką, a wczesniej podsmazyć na maśle pieczarki..pycha:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość waikiki
co z cebulowym??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
z zielonym pieprzem ze słoika,z białym pieprzem--->oba na śmietanie...oj fulll.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×