Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunka

czy tylko ja jestem ewenementem?

Polecane posty

czesc jestem 7 tyg po cesarskim cieciu. tydzien temu dostalam krwawienia zreszta bardzo obfitego nawet ze skrzepami. poszlam do swojego ginekologa ktory zbadal mnie i zrobil usg przez brzuch. powiedzialz e na jego oko to krew miesieczna choc to nietypowe bo jestem po cc, karmie piersia i w ogole tak wczesnie...ale pocieszyl mnie ze sa rozne kobiety. teraz mam juz tylko plamienie ale trwa to juz 9 dzien. biore tabletki na zatrzymanie i szczerze mowiac obawiam sie ze bedzie mnie czekac lyzeczkowanie (bo cos o tym moj ginek wspomnial). mozektoras z was mila podobnie?

Gość impresja*
ja mialam okres w 10 tyg po porodzie silam natury-tez karmilam piersia

kurcze ale to chyba roznica czy rodzi sie cc czy naturalnie. jak to jest z tym okresem tu i tu?

Gość impresja*
to chyba nie ma znaczenia

Gość podpowiedzcie
anty=antykoncepcja=tabletki hormonalne

mam rozumiec ze po porodzie zaczelas brac tabletki antykoncepcyjne? czyli nie karmilas juz piersia? pytam bo jak ja powiedzialam ginekologowi ze chce taletki po tym jak dostalam tego niby okresu to powiedzial ze w zadnym wypadku stad moje pytanie .

ja po cc bardzo długo krwawiłam, a po naturalnym mniej. Aż byłam zdziwiona co tak długo i intensywnie. Swoją drogą to bardzo dziwne - łyżeczkowanie po cc?

dostalam krwawienia 6 tyg po cc. byl dosc intensywny lekarz przypisal mi tabletki i powiedzial ze jak za tydz nie przejdzie to mam przyjsc do niego i wtedy pomyslimy o skrobance. wprawdie mam juz tylko plamienie ale trwa to juz 9 dni i sama nie wiem co on mi powie.

poza tym ja nie mowie o pologu. polog trwal 6 tyg a pozniej odrazu zaczelam krwawic...

a chodzi ci o tsbletki antykoncepcyjne? bonka sorki.....zakrecona jestem....faktycznie sa takie jak pojde w poniedzialek to o nie spytam. dzieki

Gość można karmić i brać tabletki
Są tabletki antykoncepcyjne dla karmiących matek- cerazete.

no dziewczyny zadna z was juz nie byla ewenementem po cesarskim cieciu? nie przydazylo wa sie nic takiego co ogolnie nie zdaza sie innym kobietom tak szybko albow ogole nie zdaz?