Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KREDYT

KREDYT MIESZKANIOWY--pytanie

Polecane posty

Gość KREDYT

Mam pytanie do was, może ktoś będzie wiedział? :) Otóż kiedy zaczyna się spłacać kredyt zaciągnięty za mieszkanie?? Blok jest w trakcie budowy, bank przelewa kolejne transze po kolejnych etapach...i stąd moje pytanie.Czy kredyt zacznie się spłacać w momencie dostania kluczy do mieszkania?? POMÓŻCIE!!! będe bardzo wdzięczna :)

Gość KREDYT
pomożecie?

Gość temat forum
ja tak mialam miec, po wplaceniu wszystkich trasz,do momentu dostania mieszkania splacasz tylko odsetki i placisz ubezpieczenie kredytu.Ja zlozylam podanie o szybsze splacanie kredytu, bo miesieczne odsetki wynosily prawie 400PLN, wiec wole splacac juz kredyt niz same odsetki..

Gość KREDYT
hmmmmm, ale my na razie zadnych odsetek nie spłacamy?! :( bank przelewa kolejne transze i poza tym nic się nie dzieje...a jak mogłoby niby wyglądać spłacanie tych odsetek? Mnie bank nic takiego przynajmniej na razie :):) nie każe :)

Gość temat forum
moj bank PKO BP przelal trasze na konto dewelopera i wtedy zaczal pobierac z mojego konta odsetki od kredytu, czyli comiesiecznie od calosci kapitalu, ja wzielam kredyt w CHF

Gość temat forum
jak sama mowisz bank jeszcze jest na etapie splacania twojego dewelopera, wiec jeszcze nie splacasz banku, ale gdy bank przeleje calosc...wtedy sie zaczyna:((((...

Gość KREDYT
aha...teraz rozumiem :) Dziękuje Ci bardzo za pomoc :) czyli do momentu aż się nie spłaci deweloperowi transz, spokój ze spłacaniem kredytu..... :) Jeszcze raz dziękuje za pomoc :) Pozdrawiam

Gość upppppppppppp