Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karambolikkk

Czy są tu dziewczyny które mają wg otoczejnia zgrabne łydki???

Polecane posty

Gość karambolikkk

Kochane moje dziewczynki jesli któras z was ma miarke w domciu to zmierzcie prosze kosteczki i łydeczki (najszersze miejsce łydki gdzie wam wyjdzie) i napiszcie mi ile macie w łydeczce ..poprostu jestem ciekawa strasznie. bo mój chlopak powiedzial mi ze mam zbyt męskie łydy a kiedy spytalam go czemu powiedział ,ze za grube..normalnie mi sie płakac chcialo.. zmierzylam specjalnie moje nogi i mam w łydce 36 cm tam zaraz pod kolanem najszersze miejsce a w kostce 22 cm .. moj wzrost to 174 cm ,.:(

Gość chudzielcu wez przestan
raczej masz za chude a nie grube facet żartowal a ty uwierzyłas..:)hahaa

Gość dokladnie wyjelas mi z ust to
AUTORKO PRZYTYJ RACZEJ BO MASZ ZA CHUDE ŁYDY I KOSTKI:(

Gość karambolikkk
no co wy?wiecie ze ja tez tak mysle jak wy??? wiec czemu ten pajac mi wmawia ze są zbyt mięsiste??:(

Gość chude łydki dawno są
nie modne.

Gość 35 i 20 cm
ale mam 170cm wzrostu.Nogi to mój atut Wcale nie masz za grubych iz mien faceta,jeżeli tam mówi,normalny nie jest

Gość bo to nie od cm zależy tylko
od budowy - mięsień itd - jak masz rozbudowany mięsień to będzie wyglądała męsko i tyle ja mam 21 w kostce, 32 w łydce i nie zamierzam przytyć, tak jest świetnie (165cm) tak samo uda - niektóre babki mają umięśnione i wyglądają jak męskie wielki udziska, a w cm może być jak najbardziej ok. kształt mięsnia się rysuje pod skóra i dlatego wygladaja jak meskie a nie dlatego ze grube

Gość szczupłe zawsze będzie modne

Gość chude łydki dawno są
dziewczyna ma za chude łydki niestety ale widocznie tego nie chce zrozumieć ..facet powiedzial tak bys w koncu zrozumiala ze musisz utyc w łydkach i powiedzial to na przekór na pewno.

Gość awert
mam 177 i w najszerszym miejscu lydki 33 w kostce 20 :) i sa normalne nie chude, nie grube.wiec facet mial troche racji, ale przesadzil ze masz grube-mocne jak juz:)

Gość karambolikkk
kochane ale ja niemam mięsni duzych na nich tylko własnie takie mięsiste czyli duzo mięska na nich jest:):) ale 36 cm faktycznie to chyba malo nawet więc moj facet przegiąl totalnie

Gość no to teraz ja
wzrost 169cm łydka 34cm (najgrubsze miejsce), bo pod kolanem 31cm kostka 19cm

no taaa z 50cm w łydce to będzie ok i nie za chude wtedy :O:O ma idealne, żeby nie powiedzieć ciut przy grube łydki - i tyle. matko, ale wy dziwne jestescie - najpierw placza ze za chyda łydka (36cm!!!) a potem placza ze za grube sa i dieta.. dziewczyno - nie słychaj takich komentarzy, wg nich najlepiej zebys miala tłuste balerony nie nogi - tak wiesz - 85 w udzie, 50 w łydce.. ehh..

Gość do no to teraz ja
przegielas ..chyba masz tyczki a nie nogi ..strasznie chude:(

Gość karambolikkk
tak ..bo kafeterianki kurcze to mają myslenie jak mój facet:)ale kto jest tu madry??nie wiem sama kto ma racje..

Gość no to teraz ja
przegięłam? czemu? wszyscy mówią, że mam cholernie zgrabne nogi choć ja aż w taki zachwyt nie popadam, jestem krytyczna wobec siebie

Gość no bo jak mozesz miec zgrabne
skoro są za chude..:( czy chodzisz na obcasach w ogóle?? w szplikach jeszcze chudziej wyglądają pewnie:(

karambolik - niech te laski, ktore piszą ci ze masz za chude nogi napisza swoje "łydkowe wymiary.. zobaczysz - ze wcale nie maja iwekszych od ciebie, a do twojego zwrostu takie łydki mogą być ;)

Gość no dzieki dziewczyny za odzew
myslalam ze nikt mi nie odpisze na taki głupi temat a tu prosze:):)a ja mierze ksotke nie w kostce samej tylko tak 2 cm nad kostką i wychodzi mi 22 cm a w kostce 23 :)

Gość sdsdsd
haha ale frustratka

Gość hmmm no to mi..
pewnie powiecie że jestem szkieletem: 20cm w kostce, 32 w łydce:) fakt nogi mam szczupłe, ogólnie ejstem drobna, więc myslę autorko ze masz bardzo zgrabne nogi a Twoj facet niech spojrzy na siebie:)

Gość do tej wyżej
to zależy ile masz wzrostu

Gość ja...ona
ja w kostce mam 20 cm a w lydce 33 cm mam 173 cm wzrostu i moim zdaniem nie sa to najszczuplejsze lydki...

Gość doudou
ja przy 177 wzrostu mam 39 w łydce - i to zdecydowanie za dużo 😭

Gość doudou
a w kostce 21 - ale idiotycznie :o

Gość lydka
ja w kostce mam 25cm, w lydce 38, a pod kolanem 34.. mam 172cm wzrostu i mysle, ze mam za grube lydki:(

Gość wy naprawdę pogłupiałyście
ja mam pod kolanem 29,5cm w łydce 33,5 cm, w kostce 19 a i tak moim zdaniem mogłoby być mniej a wzrost 169cm

Gość Magdalenka2
33 w łydce (najszersze miejsce), 20 kostka - jestem dość drobna (poza biustem , niestety :( )