Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetevil

szczuple, ale nie do konca zadowolone z figury!

Polecane posty

Gość sweetevil

hello:) nie chce mnie przyjac na zadne topiki o odchudzaniu bo niby nie mam sie z czego odchudzac:> ale ja smiem twierdzic inaczej. Chce popracowac nad moim brzuszkiem i dlatego od tygodnia jestem na dietce i cwiczeniach. Latwiej mi o tyle ze mam motywacje:) i dlatego zakladam topik dla szczuplych ale chcacyuch jeszcze cos zmienic w swoim cialku:) ktos jest taki?

ja jestem.. :) Witaj.. od 3 dni robie szostke wiedera.. poza tym.. zdrowe odzywianie.. :classic_cool: probowalam tez sprawic sobie hula hop na talie.. ale ciezko dostac w miejscu gdzie mieszkam.. :O

Gość sweetevil
hej kobietki:) ile wazycie i ile macie wzrodtu oraz wymairy? ile chcecie schudnac i z jakimi skutkami narazie?:)

.......****....... -->> no kurcze molek , ale tutaj nie ma.... :( Te dzieci sa rozpieszczone i chyba tylko na play station graja.. :( jestem w Anglii ..

ja mam 170 wzrostu , waze 58 kg , wygladam na mniej.. ciezkie kosci.. daja mi jakies 50- 55... wymiary.. powiem szczerze , ze nie wiem.. :D a schudnac chcialabym piateczke max..

Gość sweetevil
ja mam 177 i waze 60 a chce 58 do kolejnego piatku:) damy rade:)

sweetevil -->> pytalas o skutki obecne.. pewnie nie ma na oko.. ja sie czuje lepiej... ;) :D a to juz wazne i mobilizujace..

sweetevil -->> pewnie , ze damy... ale trzeba sie wziac w garsc.. zapomnialam dodac.. odstawilam tez calkowicie slodkie..

to prawie jak jakaś rama obrazu czy lustra :D ... ja waże 50kg przy 156cm .. biust - 89 talia - 69 biodra 96 udo 54cm łydka 31cm kostka 19 zaznaczam że jestem :O jak z galarety 0 mięsni

Gość sweetevil
no ja mam 90-64-90... no na "galarete" to cwiczonka:) ja sie zmobilizowalam bo mam cel

Gość sweetevil
to zajrze tam o ile mnie przyjmiecie:>

.......****....... -->> NA BRZUSZEK PROPONUJE SZOSTKE WEIDERA... :classic_cool: jesli nie masz tluszczyku na brzuszku... rzezbi podobno rewelacyjnie , ale trzeba sie trzymac zasad.. :classic_cool:

Gość sweetevil
no hehe te 6weidera to probowalam cwiczyc ale po kilku dniach wykonczona bulam...ja nie chce miec niewiadomo jakich miesni na brzuchu wiekszych niz moj facet:) chce troszke cm w tali zgubic:)

Gość sweetevil
wow...to dobrze jak tyle wazysz przez 4 lata, az trudno uwierzyc ze mozesz jest ile chcesz i tyle wazyc ciagle:) podziwiam

oj nie :P nie cały czas sie odchudzam :classic_cool: ... czasami mam takie okresy że jem dużo .. i jak przybiore te 2kg po prostu ograniczam sie ... i tak cały czas kontroluje wage:P ... SB jest dla mnie idealna :)

SPADAM do domciu.. weekend zacznie sie dla mnie za 4 minut.. :D pozdro... wpadne wieczorkiem zobaczyc co sie dzieje.. :classic_cool:

Gość sweetevil
widze ze topic sie kreci...oby tak dalej...no ja na kolacyjka jem tylko jabluszko i pomaranczke a dodatkowo zilozna herbata i szklanka Pysia bananowego:)

z figury moze zadowolona to ja jestem,ale ze sposobu odzywiania sie swojego zupełnie NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej ja też niby jestem zadawolona ze swojego wyglądu ale chchiałabym mieć bardziej płaski brzuch, dlatego też ćwiczę codziennie 50 minut lub więcej na hula hopie i zaczęłam dzisiaj dietke trzydniową, ponoć pomoże mi nieco w wysmuklaniu brzucha, chętnie sie do was przyłącze.