Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet_K

Jak się zachować gdy ukochana osoba wybiera inną/innego ??

Polecane posty

Tak naprawdę znaczy to- by pozwolić sobie na szczerą rozmowę, a nie wieczną ucieczkę wtedy, kiedy coś nie wychodzi. Nie tędy droga, anonimie zmaziku ;) 🖐️

Gość zmazik
weic moze napisze szerzej o mojej sytuacji bo widze ze dzis kafe pełne jest ludzi dobrej woli co takie slowa znacza w sytuacji kiedy czulm cos do pewniej dziewczyny i kiedys podczas rozmowy powiedzialem jej ze chcial bym zebysmy byli razem..? kilka dni pozniej kiedy wrocilismy do tego tematu ona mi tak wlasnie powiedziala dodam ze nie jestesmy ani nie blismy para

Gość prpr
moze ona nie byla gotowa? ale wyraznie powiedziala zebys budowal mosty :)

Gość zmazik
a sam nie wiem ale ja jak autor tematu nie lubie blagac o uczucia drugiej osoby i uzalac sie nad soba jaki to ja jestem zakochany itp itp nie to nie no ale prawda jest taka ze dalej bym chcial z nia byc beznadziejna sytuacjia;/

Gość prpr
mimo ze nie byliscie para? smieszne

Gość gośćpaula
Witam miałam kolegę najpierw wmawiał mi ze zależy mu a teraz jest zakochamy w innej która go z kasy ogołoci i to dobrze normalnie nie jestem zazdrosna bo do normalnego związku potrzeba normalnego mężczyzne a nie jona z huśtawkami nastroju dziś ze mną jutro z ola pojutrze z ania itp ja osobiście to wogole nie rozumiem mężczyzn połowa polski się rozwodzi taka prawda bo ładna zgrabna i z kasy umie wydyndac niezłe pieniążki przyjacielu były jesteś nienormalny:-o

Gość gość paula
Witam miałam kolegę najpierw wmawiał mi ze zależy mu a teraz jest zakochamy w innej która go z kasy ogołoci i to dobrze normalnie nie jestem zazdrosna bo do normalnego związku potrzeba normalnego mężczyzne a nie jona z huśtawkami nastroju dziś ze mną jutro z ola pojutrze z ania itp ja osobiście to wogole nie rozumiem mężczyzn połowa polski się rozwodzi taka prawda bo ładna zgrabna i z kasy umie wydyndac niezłe pieniążki przyjacielu były jesteś nienormalny:-o

Gość gość
desperat