Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka schmitt

CZY MAJĄC 25 LAT JESTEM JUŻ STARĄ PANNĄ???

Polecane posty

Gość wwwewwee
wymiekam jak takie gowna czytam:o

Gość wwwewwee
sama jestes cwok hehe i stara dupa:p

Gość Młoda_Panienka
nie, nie jesteś, ale za to jesteś głupią panną

Hmm, to tak jakbyś zapytała czy 18latka to też stara panna. Nie przesadzaj, ok?

Gość druga stara panna
ja mam 24 więc też bym była. chyba za bardzo się przejmujesz :) www.dlaurody.pl

Gość
Moja znajoma miala 23 lata i juz na nia stara panna wolali,mieszkala biedna w jakiejs zacofanej wsi,bardzo Ja to bolalo i bardzo to przezywala,wiec nie robcie sobie jaj!!! Na sara panne jestes jeszce za mloda i jesli ktos Ci tak dogryza,to tez chyba pochodzi z tej zacofanej wioski,co moja znajoma:)! Glowa do gory ,na meza masz jeszcze troche czasu!

Gość wwwewwee
heh co wy macie z ty staropanienstwem:) ja mam 30 mieszka na zacofanej wsi-co prawda z doskoku i o takich pierdach nie mysle

Gość jesteś stare
próchno

Gość ewelinxxx
takie pojęcie juz nie ma prawa bytu dziewczę młode...no chyba,że przekroczysz magiczną 50...? ;-) głowa do góry i nic na siłę,bo płaci sie potem caaaałe życie.

Gość audytor
wg mnie tak, spojrz na to z tej strony: zakaldajac ze poznasz kogos w tym roku , zaczniecie sie spotykac i bum, stuknie tobie 26 lat. od razu slubu nie bedzie wiec pobedziecie razem ze 2 lata conajmniej, bedziesz miec 28, jak nie macie wlasnego mieszkania trzeba sie bedzie dorobic takiego, albo mieszkac z rodzicami czy wynajmowac. kwestie finansowe zw z mieszkaniem sprawia ze slub sie przedluzy. no ale majac 29 lat wyjdziesz za maz. bedziesz chciala troche popracowac itd, splacac kredyt, wiec przed 30 zdecydujesz sie na dziecko, ktore urodzi sie po 9 miesiacach - wiec 31-32 lata sie narodzi. bedziesz miec 50 lat i 18 letniego syna albo corke, powodzenia :( i to zakladajac,ze od razu poznasz idealnego kandydata, jak zerwiecie ze soba to masz kolejny rok, dwa z glowy. mozesz tez wpasc wiec dzieciak urodzi sie wczesniej, ale jak wpadniesz z idiota to zostaniesz samotna matka w wieku 28 lat, a takiej to zaden facet nie ruszy, wolalby juz pewnie 30lat ale samotna i chetna, bezdzietna. tak naprawde to 25 lat nie jest starym wiekiem dla kobiet jak ma kogos z kim planuje przyszlosc, ale jak nie ma faceta i 25 lat to juz czarno to widze :(

Gość a to dziwne
audytor, ale małżeństwo i macierzyństwo nie jest najwyższą ambicją KAżDEJ kobiety:)

Gość bbbbbbbbbbbbbbb
do audytor trzeba miec niezla sieczke w glowie zeby to napisac co za malomiasteczkowa mentalnosc

Gość bbbbbbbbbbbbbbb
co za wyliczanie? jak kobieta ma 30 lat i dziecko to jej nikt nie ruszy??/ jak wogule mozna tak myslec i pisac? ciekawe ile masz lat?15? ja mam 25 lat jestem facetem,moja partnerka o 10 wiecej i ma dwojke dzieci z poprzedniego zwiazku,i czy to oznacza ze cos jest ze mna nie takk? dobrze ze nie mieszkam w Polsce,tutaj gdzie jestem ludzie inaczej postrzegaja swiat

Gość dfhjtu
teraz sie to nazywa 'singielka' :D