Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GreenLady

Chce sie zakochac!!

Polecane posty

Gość ekhmm
"miłośc niby taka prosta a jakże skomplikowana"- święte słowa;)

Gość Kara.T
No dokładnie tak przez nią Cierpi (czasami) ale i tak pakujemy się drugi raz do tej samej wody. Taka nasza dola chyba. A Ty ekhmm to facet czy laska ;>.

Gość astaam
no bo jesli spotkasz tę JEDYNĄ osobę wszystko staje się jasne, jesteś w stanie przenosić góry ale no właśnie najtrudniejsze spotkać:(

Gość ekhmm
Ja?? kobita, a Ty Kara.T, facet, czy laska??

Gość Kara.T
astaam rozumiem ;-) też bym chciała ale chcieć a muc to różnica ;-).

nie wierze ze mozna poznac milosc hmm w barze, w necie? chyba tez nie to gdzie w takim razie. Na moim wydziale deficyt mezczyzn ehh

Gość Kara.T
No proste że laska ;-) faceci nas nie potrafią zrozumieć my już jakimś głupim smsem sie jaramy a oni to od tak odbierają no pustaki tylko ruchać się im chce (niech sobie dziure w ścianie wytną i walą nawet całą noc !).

Ja tez mialam serce zamkniete na 4 spusty, ale w koncu moj obecny chlopak sie do niego wlamal, a wlamywal sie dosyc dlugo, bo nawet jak juz mieszkalismy ze soba to traktowalam nasz zwiazek z przymruzeniem oka. Moze to i lepiej byc ostroznym, jesli ktos na to zasluguje to w koncu przelamie lody.

Gość astaam
greenLady hehheh jakbym siebie widziała... mój wydział tez nie obfituje w potencjalnych...;P Kara.T dokładnie móc nie zawsze równowazne jest z chceniem , a szkoda bo jak ja bym chciała;P:P

Gość astaam
Kara.T respect :D

Gość Kara.T
GreenLady to uwierz bo takie rzeczy się zdażają ;-) Bez kitu idź do parku i już kogoś poznasz (nitk nie mówi że akurat to ten jeden ale "szukajcie a znajdziecie") ;).

Gość ekhmm
Kara.T, zaczęłam zastanawiać się nad tym, czy jestem kobietą, bo mnie akurat jakiś głupi sms nie jara, no, może jeszcze zależy od kogo;) acha, taka malutka uwaga- pisze się móc, a nie 'muc"...;)

Gość astaam
oj ekhmm, czepiasz sie ;P wiadomo było o co chodzi :) widzisz zalezy od kogo .. a więc tez czasami jara ...a wyjątek potwierdza regułe;P

Gość Kara.T
astaam no właśnie móc ;-p ale z moją ortogrfią nie jest najlepiej ;-). Z góry przepraszam za moje błędy jakby co ;-p

nie bawmy sie w ortografie- kazdemu sie zdarza:) chodze do parku na impprezy poznaje mase fajnych ludzi, umawiam sie spotykam i niestety na przyjazni sie konczy. Zawsze cos mi nie odpowiada wrr wybredna jestem a najlepsze jest to moj ex hihi idealem ne byl pod zadnym wzgledem:P

Gość Kara.T
ekhmm no nie mów że na twojej twarzy nie pojawia się uśmiech jak dostajesz smsa od ukochanego ?

Gość astaam
ale greenledy widocznie Twój były miał odpowiednie feromony;D

Gość ekhmm
Kara.T, no widzisz, nie pojawia się, bo takowych sms'ów nie dostaję...

Gość ekhmm
a z tymi ortami żartowałam, bo sama strzelam byki...;)

Gość Kara.T
GreenLady Hmmm ? no to powiem Ci że chyba musisz trochę przymrużyć oko ;-) no jesteś zbyt wymagająca no nie ma idealnych facetó ;-( a szkoda bo też czekam na księcia na białym rumaku ;-).

hmm popatrzcie tylko my kobiety jestesmy takie hmm no wlasnei jakie... ckliwe? zaden facet sie nie wypowiada heh czyzby nie szukali milosci? no nieee juz calkiem sie zalame:P

Gość astaam
dziewczyny Wy serio myślicie że macie az tak wygórowane wymagania> inteligentny facet to wymagania? to chyba konieczność

Gość astaam
oni się nas boją;P żartuję , pewnie sie tylko "przysłuchują" co mądrego wypisujemy;P

Gość Kara.T
ekhmm to przykre bo taki sms potrafi zmienić dzień o 180 stopni ale napewno się przekonasz jak to jest ;-) Mogę zapytać ile masz lat?

Gość ekhmm
książę na białym rumaku?? toż to jakieś sentymentalne, romantyczne bzdury...;) ja już dawno wyrosłam z takiej wizji faceta, a właściwie to chyba nigdy takiej nie miałam;)

ehh no moze byc na hulajnodze:P a oprocz tego musi byc inteligentny, miec poczucie humoru,piekne oczy i dlonie i byc we mnie szalenczo zakochany.. no moglby tez byc troszke ladniejszy od malpy... i wysoki.. i tak moge wymieniac bez konca:P ale to oczywiscie zart- musi miec w sobie to cos czego sama nie potrafie nazwac.

Gość ekhmm
Kara.T a dlaczego pytasz mnie o wiek? ja nie gustuję w kobietach;)

dawno juz nie bylam w tym \"stanie\" i jakos nie mysle o tym co los da , to sie okaze:D;)

Gość Kara.T
No przecież żartowała z tym księciem na białym rumaku ;-) w sumie to musi być "małym" romantykiem ;-p bo to urocze jak facet dba o oprawe (wszystkie) w sumie to pewnie wyuczone ale co tam i tak czasem jest miło ;-).