Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadodrzański bóbr

Dobrze radzę - nie brać się za małolaty

Polecane posty

Gość Nadodrzański bóbr

Nie chcę generalizować, ale im bardziej człowiek stara się, zależy mu na związku, tym większe prawdopodobieństwo, że taka wymyśli sobie, że facet jest nudny, a tak naprawdę, to nie wie, czy kocha, nie wie, co czuje. Dopiero grubo po dwudziestce zaczynają zdawać sobie sprawę, że może warto byłoby znaleźć kogoś na stałe, na poważnie, a tu - nie ma, wszyscy normalni pozajmowani i zaczynają się tematy na forum "gdzie znaleźć normalnego faceta":)

Gość Żalistika
i za rozówdki z dzieckiem wiecej potem kłopotu niz radosci.. w zyiu najgorsze ze to baby bluszcz jak juz złapią to nie puszczą glamlą o zyciu non stop nawet poprzez opsi gg

-> Żalistika ja sobie wypraszam, z Twojego postu wynika jedno: wszystkie rozwódki z dziećmi wrzucasz do jednego wora nie przeczę, że są kobiety (baby? :P ) bluszcze co ciekawe jestem kobietą po rowodzie ....o jejku....z dwójką dzieci...a fe :P żyję z facetem - to Jego wybór, dzieci nie ukrywałam w szafie, pozatym nie zamierzam więcej wychodzić za mąz, jest dobrze jak jest, więcej od niego zarabiam, jestem niezależna, On mieszka z nami -> poza tym preferujemy układ partnerski :D jak patrzę na mojego księciunia... hmm Jego wyraz twarzy odzwierciedla miłość, a nie poświęcenie, tudzież łaskę

Gość aż mu zazdroszczę
tak fajnie się facet urządził... i jeszcze wiecej od niego zarabiasz... no miodzio po prostu

Gość Żalistika
hihi wiem;) ale takie babki lubie;) jak Ty- co wiedzą, że to nie do wszytskich a do konkretnej;) 👄 buziak;)

hehe nie bój żaby, to nie mój utrzymanek ale poprawiliście mi humorek ;)

Gość Żalistika
fajnie patrzysz na niego.. a moj mi sie sni... i to tak realnie, i to że jestemy razem a potem sie budze i co? zamiast byc gdzies tam, razem, trzymac za reke to ja sama.. on tam .. i smutno mi..teskne bardziej... jeszcze sniło mi się, że sobie narysował szkic A. i ja mi pokazał.. Matko nawet w snach ona nade mną ja na osttanim miejscu... :O ale mam sny:P

Gość Żalistika
no mi też:) humorek;) no uważaj, bo są panowie co maja uprane, ugotowane i kaske żonki :P to nie fair, nie daj sie;) babo:P hihi temu chłopu;)

Gość zgadza się mumi
i oto chodziło, no nie? ;-)

Gość k......
Żalistka to schizefroniczka, poje*na na maxa jest, pisze chaotycznie, bez sensu od razu widac, ze jakis stary schizulec

To normalne i co w tym dziwnego. Przeciez nastolatki to dzieci. Chyba glupota jest liczyc od razu na staly, trwaly zwiazek.

Gość Kara.T
kuna1111 mam inne zdanie na ten temat ;] bo ja jestem nastolatką i chciałabym mieć kogoś na dłuże ale to faceci są niedojżali.

Gość Kara.T
I to facetów nie interesują dłuższe poważne związki tylko dupcing im w głowach.

eeeeeeee tam przesadzasz 🖐️ ja nawet jak bym się nie starał to był bym nudny :D, znudziła by się nawet pragnąca stabilizacji :classic_cool: więc przemyślenia, jak dla mnie nie trafne wiesz a może to ty jesteś nudny... obgryzanie kory i budowanie tam nie jest raczej fascynujące dla przeciętnej dziewczyny... 🖐️

-> kuna a też nie wszystkie, zależy jak wychowane, czy ptasie mleczko było pod noskiem całe życie -> z tego wynika postawa roszczeniowa, czy też z rodziny gdzie miłości nie było i takiej szukają..w końxcu małolata też chce być kochana, tyle że z czasem definicja miłości się zmienia

Gość bart54
tez radze nie za malolaty, sa fajne, pociagaja, bo nas pociaga jak mloda pierwszys raz to widzi, jak bawimy sie jej mlodymi... ale sa glupie !!!!!!

Gość Kara.T
bart54 po części masz racje ale nie wszystkie w sumie czemu to robią bo mają zły tok myślenia(dam mu to będzie mnie kochał i będzie fajnie a on tylko chce się zaspokoić;/).

owszem są głupiutkie (nie wszystkie!!! zaznaczam) zależy na kogo trafią jeśli na cwaniaczka, który je wykorzysta, skrzywdzi to i one staną się cwane i też będą krzywdzić! koło się zamyka...

Gość nastoolatek
jesli chodzi o nastolatkow to zgodze sie ze kobiety sa bardziej dojrzale od facetow (ale i tak niedojrzale do zwiazku). jednak po 20, tak dajmy an to 23-26 lat to faceci sa duzo bardziej dojrzali od kobiet. panienki maja w glowie jeszcze beztroskie zycie a faceci juz szukaja stabiliziacji i prawdziwej milosci. jako facet ja juz myslalem o dziecku majac 25 lat, a jaka kobieta w tym wieku o tym mysli? ja nie spotkalem jeszcze takiej. wola lazic po knajpach i znajomych itd. i nie pierdolcie mi o wyjatkach, bo wiem ze sa.

Gość MANIEK9898
kobieta w wieku 20-25 nadal myśli o imprezkach a nie o poważnym życiu :o wiem to, bo z niejedną miałem do czynienia

Gość Kara.T
mumi dokładnie tak jest ;-).

Gość Kara.T
MANIEK9898 bo to nie Ty będziesz prał gotował i rodził tylko ona ! i musi się wybawić ;-)

Gość nastoolatek
mumi , jak mozna tak to tlumaczyc ! to jesli twoje rodzice ceibie bili kablem od zelazka to swoje dzieci tez bedziesz bic do krwii? bo przeciez trzeba sie wyrzyc za swoje krzywdy na innych prawda? ty glupia kurwo. przez ludzi myslacych jak ty mamy na swiecie takie gowno, bo kazdy chce odplacac innym za krzywdy jakich on doznal :( dal mi was pierdolce jebane. kazdy z nas w pewnym wieku potrafi odroznic dobro od zla, chyba oczywiste ze jak cos sprawialo nam bol to bedzie to samo sprawiac innym nie? tak wiec jak jakis debil was ranil to wy pozniej co? specjalnie zranicie porzadnego faceta? durne koorwy ! nie zaslugujecie na szczescie

nastolatek słabo mi jak czytam twoje (celowo \"t\") wypociny i nawet się nie wysilę żeby to wszystko ci wytłumaczyć, nie czytasz ze zrozumieniem..pani od polskiego pewnie też ci tak mówi, co? :P buehehehe

Gość małolate trzeba wydymać
i brać sie za następną :classic_cool:

Gość Kara.T
małolate trzeba wydymać gratuluje jakże wspaniałego toku myślenia ;].

Probojac zwiazek z nastolatka nie mozna liczyc na jego trwalosc. Typowe powiedzenie samych dziewczyn w tym wieku i dziewczyn nieco starszych o swoim przeszlym mlodszym wieku jest takie, ze dziewczyna w takim wieku (nawet 20, 21 lat) czesto zmienia zdanie. Co nie oznacza ze nie mozna trwafic na dziewczyne myslaca inaczej, ale zwykle nie spieszy sie im np. do sexu czego oczekuja starsi faceci i nie chca czekac. Podobnie faceci w tym wieku zwykle nie sa dojrzali (nawet do 26 lat). Ale to wszystko jest oczywiste. Wiec jesli facet oczekuje ze trafi na staly zwiazek to sie po prostu mija z rzeczywistoscia i to byl sens mojej odpowiedzi. A jesli juz t obedzie on wygladal inaczej niz mu sie to wyobraza. Moim zdaniem autor pierwszego listu sam jest niedojrzaly oczekujac dojrzalosci od nastolatek.

Gość małolate trzeba wydymać
jakie czasy - takie małolaty

Gość Kara.T
Szukają miłośći(tam gdzie nie trzeba;/) Szkoda mi takich. A tacy jak Ty potrafią je omamić i to w dość wypracowany sposób. Ile masz lat ?