Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wloclawek

elancyl

Polecane posty

Stosujuje elancyl antyceull.dopiero 5 dzien a juz widac efekty.Wkoncu cos zadzialalo na moj tluszczyk na udach,przy okazji zniknely mi takie sine zylki na nogach,a to dopiero poczatek kuracji niewiarygodne az sama w to nie wierze.

kupisz tylko w aptece,elancyl firma Galenic.Za 200 ml zaplacilam 145 zl,stosuje sie tylko 1 raz dziennie rano,rozbija tluszcz przez caly dzien.Wpisz w gogle elancyl tam jest duzo informacji.

Gość niewieżąca
prawde piszesz bo to sporo kasy

pisze prawde,przynajmiej dziala na mnie a czego ja juz nie stosowalam oj oj i dupa blada.Wiem tani nie jest,ale juz tyle kasy wydalam na nieskuteczne kosmetyki ,a tu przy tym efekty po 5 dniach.

Gość niewieżąca
dziekuje

Gość Kloto22
ten krem nie działa w moim przypadku w ogóle. zużyłam 4 opakowania i rezultat gorszy niz po kremikach za 10 zł. NIE POLECAM, WRECZ OSTRZEGAM PRZED WYWALENIEM SPOREJ KASY.

Gość do wloclawka
: dziękuję za reklamę!

Gość Kloto22
O mój boze mialas sie do czego doczepić, dobrze, nie krem, żel?? I dziękuje ze jestem kochana:] dla mnie i dla mojej siostry jest beznadziejny i mam prawo to powiedziec.......

Przykro mi ze na ciebie nie dziala,ja wkoncu znalazlam to czego chcialam.Roznice widac na moich udkach i to nie tylko moja opinia.Pozdrawiam,nie zlezy mi na zadnej reklamie,

Gość buahahaha
darmowa reklalma załatwiona :)

Gość qwertyuio
dermedic cellund za 50 -60 zł daje niezłe efekty!

Gość qwertyuio
celluend

Dermedic tez stosowalam,skora faktycznie po nim glaciutka zuzylam 2 opakawania ale ceull.sie nie zmniejszyl.7 dzien stosuje elancyl jak narazie jest ok,jestem zadowolona.A co myslicie o vichy?

Gość ja miałam vichy
i moge z czystym sumieniem polecić ja kupowałam dwie butelki za 120 zł opłacało sie ale obecnie stosuje eveline duzo tańsze a nie jest złe

Gość Anorkimka
również polecam elancyl, pare tygodni temu w łódzkiej AzG kupiłam na promocji - dwie butelki (razem 200ml) za 119zł z groszem. Jestem zadowolona.

Gość gość
witam. Szukam super balsamu na wyszczuplenie brzucha i znalazłam Elancyl czy jest skuteczny? Proszę o pomoc