Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleraaaa

bolace i czerwone po depilacji woskem/depilatorem

Polecane posty

Gość choleraaaa

kropki z ktorych po 4 dniach od depilacji np woskiem wyrastaja wloski. kropki sa czerwone , jakby strupki i bola czasem. a nogi swedza czesto. o co tu chodzi? jak z tym sobie poradzic?

Gość choleraaaa
help help help help help help help help help help ?

Gość klaudynaaa990
Ja też specialnie kupiłam sobie depilator bo przyjacióka powiedziała mi ze o wiele wolniej odrastaja włoski. Coz nie moge używać bo po pierwsze strasznie boli jak depiluje , po 2 po gdzies przez 2 dni utrzymywały mi sie czerwone kropeczki w miejscu wyrwania włosa a po 3 jak odrastały czułam niemilosierny ból kiedy przechodziły mi np ciarki albo było mi zimno. niepotrzebnme wydałam 120 zł bo i tak lezy w szafie

Gość wysokie obcasy26
możesz kupic sobie taka rekawice do peelingu ciala i raz w tygodniu nozki tym robic...lub zamiast rekawicy mozna kupic pumeks ale nie ten w kamieniu tylko taki sztyczny i nim szorowac raz w tygodniu....czesty to jest objaw po depilacji, kiedy wlosy sa juz oslabione i ciezko jest im sie przebic przez skóre....czasem zaczynaja wrastac pod skore...wtedy igla lekko nalezy nakłuc i wyciągnąć wloski;)

Gość klaudynaaa990
Dzieki wielkie :) z pumeksem napewno spróbuje bo jak mam na 7:10 do szkoły to ciezko jest mi rano golić nogi , a gdybym ogoliła wieczorem rano już nie miałabym takich gładkich :) a po depilatorze jednak włoski poźniej odrastaja :)

Gość ja polecam
i smaruj te miejsca maścią cynkową

Gość choleraaaa
dzieki za odpowiedz. a czy mozna kupic gotowy produkt do wcierania np , ktory wyeliminuje bol, czerwone strupki czy wrastanie wloskow?

Gość choleraaaa
up

Gość iiiiiiiiiiiiiiii
podobno SUDOCREM czy jakoś tak :)

Gość klaudynaaa990
Mam w domu sudocrem i na nogi raczej nie stosuje , jedynie kiedyś na twarz poczatkowo pomogło ale potem już nie wiedziałam róznicy , dzisiaj na noc spróbuje go na nogi :)