Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaronm

JAKIE MIESO NAJLEPSZE

Polecane posty

Gość makaronm

jakie mieso najlepsze do spagetti bolognes, zeby bylo miekie i smaczne?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dlon pomocna dlon
mielona wolowina

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość makaronm
poledwica wolowa, czy cos innego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ryszarda_P
Ja uzywam mielonki indyczej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dlon pomocna dlon
moze byc poledwica, bez roznicy. ja zwykle daje mieso wolowo wieprzowe i tez sie swietnie sprawdza, tyle ze jest zbyt tluste, wole czysta wolowine, ale to z kolei czesto zbyt duzo na studencka kieszen ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość makaronm
no wlasnie poledwica jest droga i dlatego szukam jakieos zamiennika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dlon pomocna dlon
mozna kupic gotowe mieso mielone wolowe, na tackach. ja kupuje takie i zyje, nie zastanawiam sie co jest w srodku. 0,5 kg takiego miesa kosztuje okolo 9 zl, wystarcza na 2 obiady dla dwoch osob.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nie ma sensu poledwicy marnowac na mielone, jakakolwiek wolowina nie za tlusta swietnie sie sprawdzi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość malalalala
ja kupiłam raz w biedronce mieso na tacce mielone z szynki wieprzowej i rewelacja.Zazwyczaj nie kupuje w takich marketach mięsa ale apetycznie wygladało i dlatego postanowiłam spróbować. To chyba nowy produkt coś jak mięso od rzeźnika w Kauflandzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
szynka szynka, a autorka chce zrobic bolognese ;) apetycznie wygladajace i smakujace miesa mielone czesto wiele zawdzieczaja nowoczesnym metodom ulepszania smaku, zapachu, wygladu i wszystkiego co moze zwiesc klienta ...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×