Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malowana Lala

Związki

Polecane posty

Ile czasu trwał Wasz najdluzszy związek? :) albo ile juz trwa :)? Ja zauwazam pewna tendencje, ze jesli 2 osoby zaczynaja ze soba byc w bardzo mlodym wieku i chodza ze soba po kilka lat to ich zwiazki predzej czy pozniej sie rozpadaja jakby nie mialy szans na przetrwanie.. oczywiscie nie mowie, ze tak jest zawsze, ale bardzo czesto, natomiast te krotsze i zakonczone slubem sa trwalsze. Tak przynajmniej zauwazylam wsrod moich znajomych i nie mam pojecia czym to jest spowodowane?

Gość maniek48741
najdłuższy był mój zwiazek z gumową lalą, jednak nie wytrzymała ze mna długo :classic_cool:

Gość agnieszka------agusia---italy
piec lat - jestesmy para w tym dwa lata - malzenstwem, to moj jedyny tak dlugi ziazek imam nadzieje ze bedzie trwal zawsze

Gość upsssssss
bzdura...

Gość upsssssss
10 lat związku i 2 lata małżeństwa :-) i żadnej rutyny

To ciesze sie bardzo, ze takie zwiazki jednak istnieja :), podzielilam sie tylko swoimi spostrzezeniami, bo w moim oteczeniu czesto spotykam sie z takim czyms..

Gość upsssssss
tak samo można wygłosić stereotyp, że pary które krótko się znały przed ślubem nie maja udanego małżeństwa bo jak się lepiej poznają to okazuje się, że się nie dobrali :-)

Gość szczęście daje tylko samotność

Gość a ja wam powiem
jestem 30 lat po slubie , znamy sie 35 , no nie zawsze bylo wesolo, ale jak sie kogos naprawde kocha to wszystko zwycieza!!

Gość a ja wam powiem
w zyciu trzeba isc na kompromis!! Pozdrawim.

Gość Ja mysle że
wszystko w swoim czasie ... Wpierw slub, a potem .................... bara bara :-D

Gość wrzesień
no jak to czym?? jak się weźmie slub to już jest coś trwalszego bardziej powaznego jest o co walczyć i po co sie godzić. a jak sie jest w tzw wolnym wziązku to nic cie nie trzyma można sie rozejść łatwiej