Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkaa

zauważyłam ostatnio

Polecane posty

Gość jagódkaa

ze dziewczyny które sa takie bardzo ładne są przy kości... nie wiem czy mi sie tylko tak zdaje ale na serio te ładne sa ciut grubsze ale nie mówie od razu ze sa jakies otyłe czy coś poprostu tak zauważyłam no i nie mówie ze nie ma szczupłych i ładnych bo też śą:)

Gość jagódkaa
a podobają sie wam takie dziewczyny.....

Gość Taki tam85
Bo mają kształty. Mają pupe a nie deske, uda a nie patyki, i piersi a nie dwa pionki z chinczyka :P

Gość jagódkaa
nom na serio są takie ładne...

Gość Taki tam85
No są ładne, ale niestety unas zadużo jest pseudo modelek, czyli wieszaków,albo zaś obleśnych co siedzą w barach szybkiej obsługi, lub w markecie na stoisku z chipsami :(

Gość 6577777777777777
też zauwazylam coś takiego. Te szczupłe, bardzo zgrabne przeważnie mają przeciętne twarze, a te troszkę grubsze są często śliczne z twarzy. Ja nie mówię o otyłych kobietach, ale o tych pulchniejszych. Może jest tak, że kobieta średnio ciekawa z twarzy chce "nadrobić" dbając o figurę, ciuchy, a tym ślicznym z buzi już mniej zależy na figurze, bo wiedzą że mają atut w postaci urody?

Gość bnbnbn
zdawało ci sie , dwie ostatni spotkane super lasencje były szczupłe i koorewsko zgrabne :P

Gość jagódkaa
nom...ja jako dziwczyna to nie lubie takich dziewczyn co ubrania prawie z nich same spadają i wogle. niektóre są ładne ale i tak moim zdaniem te bardziej okrągłe sa ok i jak widze to one mają powodzenie u chłopaków...

Gość Faceci tak naprawde
tez nie lubia "wieszakow"

Gość jagódkaa
nom ja tez nie mówie o tych otyłych tylko o takich okraglejszych dziewczynach...!! 567... to moze być prawda:D

Gość znawca piekna
sama szczupłość nie załatwia sprawy bo liczy sie budowa - jak masz krzywe nogi czy ogólnie \"koślawy \" szkielet to nawet idealna waga niewiele pomoże ale te naprawde zgrabne to sam miód :P , i dziewczyna jak ma niską wage ( ale w normie) wcale nie jest chuda po twarzy bo policzki maja pelne i super wygladaja jakas grubaska próbuje tu dorabiac ideologie :)

Gość jagódkaa
jesli o to chodzi to nie jestem gruba:P

Gość ssssssssssssssss
mam kolezanka sliczna na buzi - kiedys była troche grubsza i była bardzo apetyczna nie mogłam od niej wzroku oderwac a teraz jak sie odchudziła to juz mi sie nie podoba jak sie nie pomaluje to nie wyglada ładnie