Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakasienka22

Jak przykleiś szablony

Polecane posty

Gość kakasienka22

Witam Mam taki mały domowy zestawik do przedłużnania opanowałam juz metodę na tipsach, ale jest podobno na szablonach, kupiłam je własnie ale nie wiem co dalej robic, jak je w ogóle przykleić. Prosze o radę.

Gość wysokie obcasy26
kurs należy sobie najpierw zrobic!!!!!!!!!!!!!!

PAZNOKCIE WARSZAWA Witam,od kilku lat zajmuje sie przedłuzaniem paznokci metodą akrylowa i żelową.Wszystkie chętne Panie zainteresowane pięknymi paznokciami zapraszam na w/w przedłużanie paznokci lub utwardzenie naturalnej płytki żelem.proponuje paznokcie klasyczne-naturalne,klasyczny french,paznokcie z wtopionymi ozdobami-hologramy,brokaty,siatka,koronka,folia,kruszona muszla...French-kolorowy,brokatowy...paznokcie zdobie ozdobami\"sypkimi\"jak i posiadam bardzo duży wybór wzorów z lakierów.proponuje równiez uzupełnienie,manicure biologiczny i cązkowy.Usługi wykonuje w salonie na Warszawskim Żoliborzu.dla wszystkich klientek z Kafeterii niższe ceny! szczegóły odnośnie konkretnych cen po wysłaniu zapytania na sandrus10@buziaczek.pl< /a> proszę o dopisek Kafeteria.Pozdrawiam i Zapraszam.Asia