Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki tam85

Coś w obronie

Polecane posty

Gość Taki tam85

Przeczytałem posta, że dziewczyny te ładne lecą na kase i że są to szmaty. Po pierwsze, nie nazwał bym nigdy żadnej kobiety szmatą, to jej życie i ona je sobie układa jak chce. Po drugie, sprawa kasy, chymmm... ludzie i życie jest różne, jedne lecą na kasiastych, drugie na dresiarzy, trzecie na wykrztałconych, zaś inne na romantyków itd. Do feceta tego postu, jest wiele ładnych dziewczyn które nie lecą na kase, ale także nie polecą na jak to jedna z dziewczyn tam nazwała ,,gołodupca" choćby dla tego, że wykazuje on brak odpowiedzialności, skoro nic nie potrafi załatwić. Czy któraś z was chciała by być z facetem, który nie potrafi skombinować ani złotówki, na jakiś wspulny wypad? Wiadomo większość jest studentami, nie każdy ma bogatych rodziców. Ale wiele osób jakoś sobie radzi, kombinuje, ja często pomagam wujkowi w firmie, i zawsze jakieś grosze mam, skończe studja to będzie praca, ważne jest dla dziewczyny, gdy facet jest zaradny, i ma perspektywy. To wszystko na temat.

Gość ghjer
ja mysle ,ze znalezc kobiete to nie problem bo jest ich wiecej w tym kraju niz facetow.

Gość tak czy siak lecą na kasę
nic nie poradzisz. Bądź uczciwy i nazwij to tak jak to się nazywa!!! Chrzanić poprawność polityczną

Gość buhahahahaha__
taa więcej ale tych 60+ bierz sobie 🖐️

Gość ghjer
nie tylko 60 + .Juz od 40 lat kobiet jest wiecej niz mezczyzn. miedzy 30 -40 pododbna liczba miedzy 0-30 mezczyzn jest wiecej

Gość ghjer
co nie zmienia faktu ,ze to Anglicy maja problem z szukaniem kobiet.POlska i Ukraina sa jednymi z niewielu krajow na swiecie gdzie kobiet jest wiecej.

Gość jakoś kobiety
starsze niż max 24 mnie nie intereresują

Gość ghjer
co nie zmienia faktu ,ze to Anglicy maja problem z szukaniem kobiet.POlska i Ukraina sa jednymi z niewielu krajow na swiecie gdzie kobiet jest wiecej.

Gość gher
i kobiet nie jest wiecej od 60 + tylo od 40 + .Od 60 + to jest ich chyba ze 2 razy wiecej.