Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bydziubelka

czy są tu jakieś dziewczyny ze śląska ,ktore są w ciaży lub staraja się o nia??

Polecane posty

mam 29 lat 5 letnia coreczke . To ,ze chce miec drugie dziecko spadło na mnie jak ,,grom z jasnego nieba,,. Do tej pory mysllam ,ze zostane przy jednym dziecku,nie wiem czy to dlatego ,ze przyszla piekna wiosna czy poprostu dojrzalam do tego aby znow miec w domu malenstwo.Mam nadzije ,ze odezwą sie do mnie mamy i te kobiety ,ktore tak samo jak ja zapragnely miec w domu malenstwo. Pozdrawiam wszytskie staraczki i zapraszam do rozmowy:))

Gość Gabbib
Nie jestem ze Śląska, ale wiem o czym mówisz. Mam 27 lat i 4 letnia córeczkę i już od roku myślałam o drugim dziecku. Od stycznia zaczęliśmy sie starać z mężem no i w marcu udało. Jestem teraz w prawie 6 tygodniu. Mdłości mnie trochę dobijają no ale cóż takie są uroki bycia w ciąży :) ;). Więc życzę powodzenia w staraniu się :)

super ,ze udalo sie , JA DO TEJ PORY NAWET NIE MYSLLAM O DRUGIM ,MOZE ZPOWodu egoizmu . wkoncu zrozumielam ,ze to nie w porzadku zeby moja coreczka nie miala rodzenstwa z powodu mojej wygody . O dmienilo mi sie w jedne dzien ,powiedzilam sobie ,albo teraz ,alebo nigdy. Zaczelam sie staram ,czekam z niecierpliwoscia czy dostane miesiaczke.