Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apelapel

kobiety trzymajmy sie razem-tepmy meska glupote wreszcie

Polecane posty

Gość apelapel

nie rozumiem czemu kobiety na siebie najezdzaja wysokie na niskie, nieskie na wysokie , grube na chude , chude na grube, male cycki na duze, duze cycki na male, trzymajmy sie razem, bo to jest babskie forum, a jak jakis facet nas tutaj nie sznuje to jego powinnysmy tepiec, a nie sobie ublizac jeszcze dodatkowo!!! nie dajmy sie podzielic tym kmiotom

Gość a dlaczego 25 uwielbia 16stki
tak zgadzam się nie dajmy się ufoludkom

Gość ufoludkom onanistom
i kazdemu chamowi co tu wypisuje bzdury o kobietach, niech spadaja to robic na innych forach, to jest nasze

no i co mi zrobisz??? naplujesz na monitor i będziesz sie modlić żeby ślina przesiąknęła do mnie?? :D

Gość apelapel
a i brunetki blondynki i rude tak samo juken myslam ze jestes madrzejszy, teraz juz wiem czemu ten idealista tak po tobie jezdzi, mam nadzieje ze sie ,,zajezdzicie'' na smierc spadaj zgosic swoje madrosci gdzie indziej to moze nobla dostaniesz

naprawdę?? na początku pierdolisz takie fanaberie a teraz udajesz męczennice ??? wiesz co wzruszający jest ten twój apel ale w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j 🖐️ nie lubię szowinizmu pod każda postacią :-O

a co do idealisty to spójrz na jego topik, dwie moje wypowiedzi i koleś zgaszony :)

Gość a dlaczego 25l uwielbia 16stki
nie zauważyłam żeby robiła z siebie meczenniece a i pluć na ciebie też nikt nie bedzie j

własnie nie dajmy się tym świniom!!!! Dla których najważniejsza jest wielkość biustu, ciało, nogi, dupa! To nie jest miłość w takim razie.

Gość mnie bardzo kreci
apelapel--to swieta racja,-jestem z wami!!!!! SIEG HEIL !!!! ps.uwazaj zeby ci nie wypadl wibrator jak sie tak puszysz...

Gość mnie bardzo kreci
to cie moze podzielic:z jednej strony wibrator a z drugiej ty...a przeciez razem wam tak dobrze...

Na forum to sobie mogą:D Wiadomo, to tacy nieudacznicy:D musza gdzies sie pomadrzyc:P Ale wiadomo, w życiu to kobieta nie będzie z facetem dzielącym kobiety na kawałki (łydki, pupy)... Toż to abstrakcja:D

Gość macho macho
dla mnie i tak jesteście etui na członka ew. pojemnikami na spermę

Gość kobietkaaaaaa
ps....ale dno społeczeństo się wypowiedziało

Gość tak do cholery
w dupie mamy wasze wypociny meskie wypierdki, jesli ktos tu robi meczenniku to tylko wy, tutaj tacy madrzy, a wdomu pantoflarze, i sami mozecie wypierdalac sral was pies

Gość tak do cholery
i dla waszej wiadomosci mam facete i nie musze uzywac wibratora, za to wam sie juz odciski robia na rekach

Gość Pawel22
O omatko a taki grzeczny jestem:) Nieslyszacy Pawel

czemu polowa facetow na kafe to pol mozgi? odnosze wrazenie ze to jacyc desperaci, ktorzy w akcie zemsty wlaza tutaj zeby sie powyzywac za niepowodzenia w zyciu relanym, szkoda was, oby takich chamow jak najmniej

Gość mnie bardzo kreci
szecherezada,tak do cholery -tudziez inne naburmuszone:szkoda ze w tych waszych wojowniczych wypowiedziach nie kierujecie sie obiektywizmem,a zamiast tego stosujecie jakze wybiorczy damski szowinizm.Skoro zarzucacie nam zle wypowiedzi o nas to poczytajcie wszystko to co tu ludzie pisza-kobiety tez.Takie nicki jak np."oni sie nie myja,moj facet sie nie podciera " i inne.Czy to wam sie podoba?To nie jest szowinizm?Juz kiedys tu pisalem,ze oskarzanie tylko jednej plci o cos,jest forma rasizmu.Fakt ze jest tu duzo po prostu chamstwa i glupoty(podszywacze albo pseudodowcipni) ale po obu stronach.Chciejcie to zauwazyc...

Gość hmmmmm.....
najlepiej zbudować własne państwo wolne od facetów - tylko seksowne kobiety , lesbijki trzynajcie się!!!!!

Gość Wredniak.
"kobiety trzymajmy sie razem" - kolejny lesbijski klub powstaje? :P

Gość Paradys
Coś mi tu "Seksmisją" trąca

Gość Tak powinno byc

Gość podpisano kobieta
jak to, czemu najezdzaja? tepia sie wzajemnie, bo kazdej zalezy zeby jak najlepszy towar wyrwac na meskim rynku. i kazda sie boi ze facet bedzie wolal chuda albo z duzymi cyckami i widzi w takiej dziewczynie rywalke. a to co sie dzieje na forum jest tylko kolejnym tego przejawem. faceci moze sa i glupi ale kobiety... jedna drugiej odbija chlopaka albo chodza do lozka z zonatymi... wiec jak tu mowic o solidarnosci? juz bym czasem wolala byc TYLKO glupia :D