lady_in_red21 0 Napisano Kwiecień 21, 2007 od jakiegoś czasu ciągle mnie mdli. Szczególnie po podróży samochdem lub autobusem. Miałam kiedyś chorobę lokomocyjną ale jakoś się przywyczaiłam. Teraz jeżdzę mało i nie wiem czy to jest powodem mdłośći. Ciąże raczej wykluczam bo biore tabletki, pozatym po zakończeniu ostatniego opakowania dostałam normalne krwawienie a od tamtej pory nie kochałam się. Już sama nie wiem co robić. czy podwyższone ciśnienie (130/90 a normalnie ok. 110-70) może być powodem mdłośći i bólu głowy? A może bół głowy to powduje? Niestety, mam to już od jakiegoś czasu a do tego ciężko mi wstać z łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruti 0 Napisano Kwiecień 21, 2007 a ile bierzesz tabletki? Może to po nich jakieś skutki uboczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Kwiecień 21, 2007 biore juz dwa lata. nigdy zadnej nie zapomnialam, wiec naprawde szanse na ciaze sa nikle.chociaz nie wiem. musialam sobie przedluzyc cykl o tydzien wiec wzielam 28 tabletek, potem 7 dni przerwy i nastepne opakowanie. kochalam sie przy tej 27 tabletce. raczej nic nie obnizylo skutecznosci a zreszta, zaraz potem byla przerwa i mialam normalne krwawienie. a skutki uboczne ? nidgy nie mialam, nie wiem co jest teraz. ale oczywiscie pierwsza mysl, ze jestem w ciazy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziarek55 Napisano Kwiecień 21, 2007 Moze powinnas zmienic tabletki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Catie 0 Napisano Kwiecień 21, 2007 Może za bardzo się odchudzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Kwiecień 21, 2007 juz sie nie odchudzam. jem normalnie i zdrowo, bez zbytnich ograniczen, jedynie ograniczam slodycze i fast foody. chociaz moze to wczorajsza kanapka na miescie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach