Tinaaa 0 Napisano Kwiecień 21, 2007 Cześć Wszystkim, proszę czy ktoś może mi cokolwiek poradzić? Łykałam już wszystko: Meridie, Mezitang, wszelkiego rodzaju ziołowe leki odchudzające, piłam normosan. Teraz ważę 62kg przy wzorście 172cm. Mam 34 lata, 2 dzieci. Czuję się okropnie z tą wagą, tymbardziej że cały tłuszcz siedzi w tyłku i nogach. Jem bardzo nieregularnie, albo wcale a potem mam napady kiedy wcinam wszystko. Teraz coraz trudniej jest mi schudnąć, zato tyję w piorunującym tempie!!! Dzisiaj jakoś się trzymam: jabłko, serek wiejski, cykoria, pomidor, plasterek sera żółtego i łyżeczka majonezu light + 1,5 litra wody truskawkowej. Bardzo chciałabym stracic jakieś 5 kg. Czy ktoś ma podobne problemy? Może razem będzie łatwiej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mozeszzz Napisano Kwiecień 21, 2007 a mozesz napisac swoje wymiary przy tej wadze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mozeszzz Napisano Kwiecień 21, 2007 bo wg mnie masz super wage!! ja marze o takiej bo mam taki sam wzrost!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tinaaa 0 Napisano Kwiecień 21, 2007 piersi ...małe talia: 70 biodra: 100 ale to nie o to chodzi. Źle się czuję z tą wagą, niecierpię swoich nóg, są nieproporcjonalnie grube do góry ciała! Nie jestem szurnięta i wiem że spokojnie mieszczę się w przedziale wagowym, ale źle się czuję! Przy 57 kg jestem szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Kwiecień 21, 2007 kobieto - jak ty chcesz miesz dobry metabolizm skoro tak jesz? metabolizm poprawiaja regularne posilki, czeste, male o tych samych godzinach. i sport. meizitangi i inne podobne tylko pogarsszaja sprawe tak samo jak bardzo mala ilsc kalorii. nie ludz sie ze wcinajac tabletki czy jedzac bardzo malo schudniesz trwale. nie da sie tak. tylko rozsadna dieta + ruch. 5 kilo to nie tak znowu duzo do stracenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tinaaa 0 Napisano Kwiecień 21, 2007 do Lady in Red Zgadzam się w 100% ale teraz nawet jak jem bardzo nisko kaloryczne żeczy w takich ilościach jak Normalni\" ludzie to tyję!!! Właśnie tu mój problem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paloma 31 Napisano Kwiecień 21, 2007 aja mam 166 i waze 65 kg i nie uwazam ze jestem gruba -owszem moge zrzucic kilka kg ale nie jest zle-mam 3 dzieci wymiary 95-70-94 tina ty duzo nie wazysz -wydaje mi sie ze po prostu masz taka budowe-gruszki i nic sie nie da zrobic-nawet jesli schudniesz to dol bedzie szeroki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tinaaa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Muszę, poprostu muszę pozbyć się tych 5 (7 ?) kg i to szybko a potem utrzymać wagę! Tak więc, dzisiaj już było: Kawa z mlekiem, grejfrut na obiad będzie: cykoria, pomidor, 1/2 ogórka, plasterek sera żółtego, łyżeczka majonezu light kolacja: pomidor, serek wiejski 3% tłuszczu w między czasie 1,5 litra wody truskawkowej jak myślicie? Sensownie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy ta Napisano Kwiecień 22, 2007 woda smakowa musi byc ? nie moze byc zwykla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ćwicz kobieto Napisano Kwiecień 22, 2007 !!! Znajdź sobie ćwiczenia na te partie ciała,które chcesz odchudzić! Inaczej znowu odchudza ci sie tylko ręce ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tinaaa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ok, może zamiast wody truskawkowej, wycisnę sobie cytrynę i dodam odrobinę słodzika do zwykłej wody... a co do ćwiczeń to się rozumie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paloma 31 Napisano Kwiecień 22, 2007 jesli chodzi o wody smakowe to Cisowianka z cytryna jest bez cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tinaaa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Dzięki Paloma!!! kupię sobie napewno, niestety nie cierpię wody i dlatego smakowa jest jedyną, którą daję radę pić w zalecanych ilościach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paloma 31 Napisano Kwiecień 22, 2007 a mi tez przemiane materii poprawila czerwona herbata-3 filizanki dziennie i gorzka pij oraz siemie lniane rano i wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tinaaa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 a czy nie mogę słodzić słodzikiem? A to siemie lniane to po co? jak działa? jak się to przygotowywuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach