Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara123

Tabletki i tycie...

Polecane posty

Gość sara123

hej mam pytanie do was kochane... wiem ze po tabletkach czasem jest tak ze sie tyje.. i własnie oststnio zauważyłam ze od kiedy biore Yasmin... to mam wiekszy apetyt i juz kilka kg wiecej.. powiedzcie mi jak to jest czy tyje sie cały czas czy tylko troche i waga sie normuje?? bo wczesniej ani po logescie ani po cilescie nic takiego nie zauważyłam... bardzo prosze o jakies podpowiedzi i wasze spostrzeżenia.. bede bardzo wdzieczna.. :)

Gość sara123
podnosze... prosze rowniez o jakies wypowiedzi..

Gość Marta1983
przed doborem tabletek nalezy zbadac hormony w celu wykluczenia takich objawow..

Gość sara123
mi moja ginnekolog nic nie mowiła.... ale na pewno nie tylko ja mam takie skutki uboczne wiec raz jeszcze prosze o wypowiedzi :)

Ogolnie nie tyje sie tabletek tylko apetyt moze byc wzmozony. ostatnio znajoma dostala te tabletki nie tyle przytyla co brzuch jej wydelo (jak w czasie okresu) i ogolnie nie byla z nich zadowolona. Popros lekarke o zmiane tabletek te nie maja wcale tekiej niskiej dawki hormonow chyba ze zle spojrzalam :)

Gość Mala00
DZiewczyny powiedzcie mi jak to jest z tymi tabletkami . Biorę dzis 12 tabletkę rigevidonu ,jem bardzo malo ,nie mam apetytu a w biodrach i udach czuję dodatkowe cm. A wy piszecie że z samych tabletek się nie tyje ,jak to jest naprawdę dlaczego mi przybywa kg. Czy ktos mi to wytłumaczy ,jestem przerażona .

Gość mala00---- zatrzymuje ci sie
woda w organizmie

Gość a ja bralam yasmin
i schudlam po nich 6kg, kumpela 4kg...a kolezance, ktore je chciala ginekolog nie przepisal ze wzgledu na niedowage. tyjac po yasmin musisz miec pecha ;/

Gość Mała 00
To powiedzcie mi dziewczyny co mam robic aby ta woda się nie zatrzymywała ,czy nic nie da się zrobic ? POMOCY

TABLETKI Aqua-Femin powstał jako odpowiedź na potrzeby wielu kobiet, które mają problem z nadmiernym zatrzymywaniem wody w organizmie. Jest to często spowodowane zachwianiem równowagi hormonalnej w organizmie. Może to powodować powstawanie obrzęków w okolicach twarzy, oczu, opuchlizny wokół kostek. Często towarzyszą temu także: przyrost masy ciała, uczucie ciężkości nóg, a nawet bóle migrenowe głowy. W Aqua-Feminie znajdziemy mieszankę naturalnych składników roślinnych, które poprawiają drenaż tkanek i wspomagają wydalanie z organizmu nadmiaru wody i toksyn. Dzięki niemu kobieta może poczuć się lekko i poprawić swoje samopoczucie. Wskazania: Dla wszystkich kobiet, które: mają problemy z nadmiarem płynów gromadzonych w organizmie, co objawia się: obrzękami, okolicy oczu i twarzy bólami migrenowymi uczuciem ciężkich nóg przyrostu masy ciała celulitem, zwłaszcza jego wodną odmianą cierpiących na zespół napięcia przedmiesiączkowego stosują doustną antykoncepcję mają skłonności do nawracających dolegliwości ze strony dróg moczowych Działanie: Wspomaga wydalanie nadmiaru płynów z organizmu (moczopędne działanie jałowca i brzozy) Ułatwia drenaż tkanek i oczyszcza organizm z toksyn (min. Jony sodu i chloru, kwas moczowy Zmniejsza obrzęki poprzez poprawę elastyczności naczyń (pietruszka) Działa antyseptycznie w obrębie dróg moczowych (mącznica) Uzupełnia wypłukiwane jony potasu SAMA ICH UZYWAM SA SWIETNE

jesli tabletki masz dobrze dobrane na podstawie twoich wynikow hormonow to nie ma mowy o tyciu!!!!!!!!! 7 lat bralam TRI-REGOL: ani deczka nie przytylam,zero skutkow ubocznych, najmniejsza na rynku zawartosc hormonow:P:P:P:P:P:P:P Powodzenia:)

Novynette byly super. Ale niestety, nawet lekarz mi powiedzial, ze tabsy zatrzymuja wode w organizmie, dlatego odrazu mi poolecil jakies tabletki na wspomaganie. Napoczatku nie bralam, ale po pewnym czasie, nie przetylam, ale spuchlam (ehehh) A teraz wszystko jest ok. Lykam tabsy i aqua-femin i ciesze sie sylwetke i braku okraglego brzuszka. :)

Gość Mała 00
Wielkie dzięki dziewczyny , a tabletki miałam przepisane bez żadnych badan hormonalnych ,czy wy wszystkie miałyscie robione te badania?

ja mialam, bo po CIlescie dostalam krwotoku:) Takie skutki przepisywania...tabsow na oko;)Albo sie trafi albo nie- ja bylam w tej 2 grupie.... Pozdrawiam:)

Gość Mała 00
Napiszcie mi proszę w jakiej cenie są te Aqua-Femin. Jutro lecę do apteki

joannaz - naprawde? A mi przepisano CIlest właśnie na zmniejszenie @, no ale zobaczymy... Co do tycia to po Novynette \"spuchłam\" ale wagowo bez zmian a po Cileście mam mega apetyt i w ciagu 1,5tyg przytylam 2,5 kg - załamka, na dodatek mam mega doły więc chyba przestane je brac

Gość KYTI
czy któras z was miała przepisane tabsy bez robienia zadnych badan?

KYTI - mało ktory lekarz zleca badania, najczesciej wypisuja recepte \"na oko\" (bo jak to inaczej nazwać?). Mi juz drugi raz trafił sie taki lekarz więc postanowilam podziękowac tym panom i sprobuję sie leczyc ziołami

nie tyje sie po tabletkach tylko od jedzenia. to jest prosta prawda. tabletki moga zatrzymac troche wody, ale nie tak znowu duzo i to najwyzej 2-3 kilo jest. od jedzenia tyje sie wiecej. trzeba wiec pohamowac swoj apetyt.

Gość KYTI
Ja narazie będę się go trzymac w tabletki chyba trafił biorę dzis 13 a czuję sie jakbym nic nie brala. Zero reakcji na hormony . Zobaczę co będzie dalej.

Gość kinga22
tyje sie bo czasem ma sie apetyt ale mozna nad nimzapanowac ja tez zazywam yasmin ale jak narazie nie przytyłam bo sie pilnuje pozatym nie jestem tak opuchnieta jak po dianie i jeaninie.Zazywam yasmin juz ponad rok.

Gość Mala00
Hej dziewczyny ile najwięcej przytylyscie po swoich tabsach ?