Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oreje

JAKĄ WODE PIC NAJLEPIEJ

Polecane posty

DZIEWCZYNY JAKA WODE PIC NAJLEPIEJ MOWIONO ZE ZYWIEC NAJLEPSZY...OKAZAŁO SIE ZE NIE

Gość kanapka z serem
Żywiec nigdy mi nie smakował. Ja piję Nałęczowianke (wypada najlepiej w rankingach), Cisowianke i Kroplę Beskidu. Oczywiście wszystkie niegazowane, bo nie znosze tych nagazowanych. A jak nie ma juz nic innego to moge ewenutalnie wypić Nałęczowiankę średniomineralizowaną, bo u mnie w domu to pija na potęgę;)

Gość ja pije krople beskidu

Gość przede wszystkim najlepiej
żeby to była woda MINERALNA Żywiec i Kropla Beskidu to wody ŹRÓDLANE, a nie MINERALNE z mineralnych polecam STAROPOLANKĘ średniozmineralizowaną na codzień, bo jest najlepsza:)

Gość a ja mam pytanie w takim razie
mozesz podac przyklady wody mineralnej ale niskozmineralizowanej? czy np. naleczowianka to woda zrodlana czy mineralna? tak samo aquarel z nestle?

zwroc tez uwage na to ze te wody stoja najpierw w hurtowni, potem w polce na sklepie, wszedzie dostep do swiatla cieplo, idealne warunki do namnazania sie roznych zyjatek, babka na cwiczeniach mowila nam ze badali jakis czas temu wody mineralne(nie wiem ktore) i wyszly fatalnie, ja osobiscie pije wode prosto ze zrodelka:p a jak juz to naleczowianka

Gość ja ostatnio kupilam
wode WITELLA z l-karnityna i musze Wam powiedziec ze swietnia pomaga na zaparcia-nie zeby jakos przeczyszczala ale naprawde mi pomogla-a kupilam ją w REALU i nigdzie wczesniej takiej wody nie widzialam

Gość przede wszystkim najlepiej
Nałęczowianka to woda mineralna ŚREDNIOZMINERALIZOWANA jest bardzo smaczna, ale niestety produkuje ją Nestle:O

Gość Nestle robi bardzo
przetworzone i syntetyczne żarcie jest tak pyszne i smaczne, że aż niemożliwe by nie było poprawiane jakimiś świństwami

Ja preferuje wode Vitalinea. Weim, wiem, że niektórzy mogą twierdzić, że woda to woda, ale poważnie, woda wodzie nierówna:) patrz na zawartość składników w wodzie, im więcej tym lepiej. pzdr :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
u mnie w sklepie jest ich troche muszowianka ustronianka naleczowianka zywiec kropla beskidu czatoria dobrawa cisowianka bewa eden rogowiec itd

Gość no niestety tak się składa
że to co jest napisane na etykiecie nie jest zgodne z tym co jest w srodku butelki:O Staropolanka w testach zajęła najwyższe miejsce, bo to co jest napisane na jej etykiecie jest rzeczywiście zgodne z zawartością butelki

ja pije krople beskidu badz nałeczowianke(oczywiście woda musi byc niegazowana).Wczoraj w moim skelpie nie było moich ulubionych wód i dziś pije żywiec,ale nie smakuje mi zbytnio.

Gość no i widać jak bezmyślnie kupu
jecie wody nie ma znaczenia czy źródlana czy mineralna:O

Gość Napewno ...
niegazowaną, a z wód mineralnych polecam Wielką Pieniawę jest super , mozna kupic ja w aptekach i dużych marketach :-D

Gość zdrowa woda
Rozmawiałam o tym z lekarzem, a w wakacje czytałam w gazecie wyborczej, że wody źródlane(czyli te najbardziej popularne i reklamowane) tak naprawdę nic nie dają, nie zawierają odpowiednich mikroelementów i mogą się nawet przyczynić do odwodnienia bo wypłukują wszystkie mikroelementy z organizmu. najlepsze są wody mineralne nie źródlane!!!(czyli nie żywiec, nie kropla beskidu itp) Muszynianka jest pod tym względem najlepszą wodą dostępną na polskim rynku. www.dlaurody.pl

Jestem za muszynianką, zawiera magnez co pozytywnie wpływa na układ nerwowy.POLECAM ;)

no własnie i padła woda ktora jest super WIELKA PIENIAWA tylko ze ona jest troszke droga na tak mała zawartosc 330ml.kosztyje 1zl.i taka wode najlepiej pic 2razy dziennie po butelce .Aprzez reszte dnia co pic???pieniawa ma 1500mg/l a taki zywiec ma tylko 170mg/l wiec jak widzicie jest cholerna roznica

Gość Żywiec jest wodą źródlaną
no i le razy można powtarzać?? a najlepszą wodą mineralną jest STAROPOLANKA

a czy mozesz konkretnie okreslic dlaczego staropolanka jest najlepsza woda???Bo sama ja pijesz?

Gość nie bo w testach wód
okazało się, że Staropolanka jako jedyna nie ma wypisanych składników tylko na etykiecie, ale także w środku butelki skład innych wód zdecydowanie odbiegał od tego co sugerował producent na etykiecie

Gość w smaku jak dla mnie
najlepsza jest Staropolanka, nie ma chyba lepszej wody w sprzedaży, no może jeszcze Muszynianka jest ok. Ja się kieruję smakiem, bo etykietkom nie wierzę

Gość nie bo w testach wód
a ja znowu od wielu osób słyszę, że nie smakuje im Staropolanka i podejrzewam, że to ze względu na to, że nie jest tak wyjałowiona jak inne wody i że rzeczywiście posiada te wszystkie składniki mineralne stąd ten specyficzny smak:)