Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajaa

Fryzjer - Łódź

Polecane posty

Słuchajcie mam problem, muszę iść do dobrego fryzjera w Łodzi tylko niestety nie wiem do jakiego. Dodatkowym problemem jest grzywka, którą sobie sama obcięłam ;/ jest za krótka, nierówna i generalnie mówiąc tragiczna, szukam takiego fryzjera, który byłby w stanie zrobic z tym coś ładnego ;) mam długie i zniszczone włosy, ale mimo to nie chcę ich ścinać i szukam fryzjera, który to uszanuje, ostatnią rzeczą którą chcę zrobić z włosami to farbowanie... pewnie blond z pasemkami, albo cos innego... a może znacie dobry zakład fryzjerski z komuterowym dobraniem fryzury gdzieś w Łodzi? czekam na pomoc.

dziewczyny, nie wierzę, że żadna nie jest z Łodzi i nie zna dobrego frzyjera, proszę pomóżcie ;)

Gość 167
niestety nie znam nazwiska tej pani, ani nie mam przy sobie nr telefonu, ale łatwo trafić. Jak dla mnie jest rewelacyjna. Sama przyjeżdżam do niej 50 km spoza Łodzi. Ma salon na Przybyszewskiego (jak się idzie od placu Reymonta,w stronę Kilińskiego, po prawej stronie). Ma charakterystyczny szyld, czarno biały z dopiskiem I SPEAK ENGLISH. Nie zdziera i potrafi doradzić. Na prawdę godna polecenia.

Gość 167
dodam jeszcze, że warto przyjeżdżać do niej te 50 km. Uratowała moje włosy.

A ja jakiś czas temu byłam u mistrza Komadowskiego na Narutowicza! Nie dość ze oskubał mnie z kasy tak ze nie miałam na bilet do domu nie mówiąc o taksówce to kolor zmyty po 1 tygodniu. Siedziałam tam ze 3 godz.On nic nie da sobie wytłumaczyć bo ma swoje wizje. Odradzam serdecznie dziewczyny.Po tygodniu poszłam z reklamacją.Oczywiście bez skutku. Poradziłam sobie z nim inaczej. Załuję tylko ze nie wyciągnęłam więcej kasy z tego.

Gość gość
Polecam Arka ze Studia Urody Skarabeusz. Świetnie strzyże i kreatywnie modeluje fryzurę. Ja nigdy się na nim nie zawiodłam.