Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bi.........

Co myslec o takim zachowaniu?

Polecane posty

Gość bi.........

Mam kumpla. Z kolei on ma przyjaciolke kiedys dziewczyne. Ta dziewczyna jest ciezko chora i chce zeby moj kumpel znalazl sobie kogos , zeby nie tkwil przy niej bo marnuje sobie zycie. Kumpel jest przy niej ale szuka kogos dla siebie a ja traktuje tylko jak przyjaciolke. Czy on powinien sie na to zgadzac jesli jest mu bardzo bliska czy powinien byc z nia mimo wszystko? Co o tym sadzicie?

Gość bi.........
ale oni byli razem a kiedy zachorowala prosila go zeby ja zostawil bo tylko bedzie sie meczyl z nia i on na to przystal . czy jesli darzy ja uczuciem powinien byc z nia mimo tej choroby?

Gość ale przecież
widać, ze jej nie kocha, bo szuka kogoś innego, zdrowego. jakby ją kochał, to w ogóle nie było by dyskusji, byłby z nią mimo wszystko. przecież jej jest teraz potrzebne wsparcie kogoś kochającego.

Gość ale przecież
jak się kogoś kocha to jest się z nim na dobre i złe, a nie odchodzi gdy ta druga osoba ma problemy..

Gość bi.........
no wlasnie tez tak mysle i dziwne mi to jest ze tak sie zachowal. On jest dorosly facet 30 lat na karku. Z tego co mowi to jest mu jej zal , twierdzi ze nie zasluzyla sobie na to by tak cierpiec i twierdzi ze ja wspiera a mimo to widze ze szuka na boku . Nic z tego nie rozumiem..

Gość bi.........
ona jest mlodziutka

frajer?? zostawił kobietę kiedy ona najbardziej potrzebuje pomocy ( ale frajer ;/ ...

Gość bi.........
chodzi o to , ze ona leczy sie tutaj w polsce a on pracuje w niemczech wiec nie bedzie przy niej siedzial skoro ma prace stala w niemczech

Gość auaaaaa
no ok, ale na co ta dziewczyna choruje?

Gość bi.........
nie wiem dokladnie cos z watroba wiem ze to powazne

Gość auaaaaa
ale czy to choroba nieuleczalna?

Gość bi.........
nie bardzo ale nie dam sobie glowy uciac

Gość bi.........
myslisz ze postepuje nie fair ? co swiadczy o takim chlopaku czy jesli ta dziewczyna jest chora nieuleczalnie to on ma prawo ulozyc sobie zycie z kims innym czy powinien byc przy niej?

Gość auaaaaa
wiesz, zupełnie inaczej patrzy się na to ze strony obserwatora a inaczej ze strony tej dziewczyny... na jej miejscu też bym nie chciała, aby facet ze mną był, ale gdybym to ja była z facetem, który jest chory, nawet bardzo poważnie, to za nic w świecie bym go nie opuściła... jeśli człowiek kocha, to choroba nie jest przeszkodą...

Myslę, że w tym pożal się Boże związku, to ona była stroną kochającą. Tylko i wyłącznie ona. I wciąż jest. Altruistka w dodatku. Myślę, że będzie bardzo przez niego cierpieć kiedyś, jak on sobie już tą zdrową znajdzie. Uważam, że uczciwe byłoby zerwanie tej znajomości teraz. Przez niego. Niech szuka tego, co mu w życiu pasuje. Tylko po drodze niech niech nie krzywdzi innych. Bo już to zrobił. Nie chciałabym, żeby ktoś był przy mnie z litości, a za moimi plecami spotykał się ze zdrową dupa. Sorry, że tak ostro. Ale ja ostatnio jakaś taka bezkompromisowa się zrobiłam. :O

Gość auaaaaa
Takatamsobie, masz 100% rację!!!

Gość bi.........
macie racje tez mam takie odczucia i faktycznie gdybym byla na jej miejscu mowilabym , zeby mnie zostawil i dzieki temu moglabym sie tez przekonac jak bardzo mu zalezy .Z jednej strony jesli prosila go o to by ja zostawil to chcial nazwijmy to spelnic jej prosbe z drugiej strony moze mu nie zalezec az tak mocno skoro potrafil odejsc. Niby twierdzi , ze jej nie zostawil w sensie wsparcia ale napewno nie jest z nia jako chlopak i dziewczyna bo wiem , ze chcialby miec kogos i szuka .