Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka..........

OKRES - czy to normalne, czy tez tak macie?

Polecane posty

Gość agnieszka..........

otoz mam bardzo nie regularne te cykle ale juz nawet nei chodzi o to wczesniej kilka okresow wygladalo tak: na tydzien nawet 2 juz bolaly mnie piersi a potem jak dostalam okres to pierwsze dwa dni bardzo bolal mnie brzuch no i oczywiscie krwawienie bylo raczej obfite przez pierwsze 3 dni natomiast teraz dostalam okres ale jest zupelnie odwrotnie: ani nie bolaly mnie piersi ani nie bolal mnie brzuch a to krwawienie w ciagu pierwszych 3 dni bylo bardziej skape niz zwykle, normalnie czuje jak mi leci krew a teraz bylo tak jak mowilam skape i nawet nie czulam kiedy mi ta krew leciala

Gość agnieszka..........
ale czy to normalne ze przebieg okresu jest rozny ???

Gość mam taki sam problem
dokladnie to samo mam!!

Wiesz nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie bo sama nie wiem,ale skoro ja tak mam to pewnie normalne.Zawsze mnie przed okr.bola strzasznie piersi a teraz nic...

Gość mam taki sam problem
dzis troche mnie boli brzuch i mam skąpe krwawienie, nie czuje kiedy ta krew ze mnie leci, i piersi nie bolały mnie i nie bolą.. moze to po tym przesileniu wiosennym..nie wiem..

Gość agnieszka..........
wczesniej okres przebiegal u mnie bez objawowo i dopiero po kilku latach zaczely mu towarzyszyc bole piersi brzucha, ale to nawet ni eo to chodzi tylko o to ze co jakis czas dostaje okres taki bardziej skapy niz inne

Gość czasami się tak
zdarza jesli cykl był bezowulacyjny. wtedy objawy w postaci bolących piersi czy brzucha są minimalne, lub wcale ich nie ma. ja tak miałam przez 2 cykle gdy się odchudzałam i to dość drastycznie.

Gość agnieszka..........
ale ja sie nei odchudzam , nawet jem wiecej niz zwykle

Gość agnieszka...........
?