Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez kitu6

Musze zostać panienką do towarzystwa,ale jak?do dziwek i panów

Polecane posty

Gość bez kitu6

Mąż mnie zostawił,nie chcę sie tłumaczyć i opowiadać o wszystkim,ale musze wynająć jakieś lokum i zacząć tak zarabiać.mam dziecko niepełnosprawne ,które potzrebuje leków za 2,500miesięcznie.Nie chxcę jedynie pracowac w burdelu,tylko pracować prywatnie w swoim wynajętym mieszkaniu.Bez ochroniarza nawet,bo kto miałby nim być? jak to wszystko osiągnąć?pytam na poważnie.no i prosze panów lub dziewczyny aby podpowiedziały mi trochę jak to wszystko wyglada.

skoro Cie zostawil to znaczy ze musi lozyc na Ciebie niepracujaca i na chore dziecko ...czy zarabianie d...to wszystko na co Cie stac? ja mam dwie cory...nie mam teraz meza. on byl mi kula u nogi ja mu kamieniem na sercu....i nie posunelam sie do pracy w burdelu....on mi placi alimenty ja dorabiam sobie ...Mis mi tez troszke pomaga...

no wiec tak wynajęcie mieszkania w dużym miescie jest drogie.. ale więcej klientów no a w małym miasteczku to tanio ale mało ... nie lepiej ci już znaleść dzianego faceta ?? lepsze to niż twoja opcja.

Gość bez kitu6
no dobra bombuś,ale jak to zrobić?i czy taka praca bez ochroniarza-wypali

Gość bez kitu6
z opiekunką a myslicie że bez tego ochroniarza dam radę?

Gość bez kitu6
dzięki słyszałam że alfponsi z burdelów robi ą najazd do mieszkania takiej panny i zabierają ją do agencji,grożą itp.to prawda?

Gość a czego sie spodziwalas
i dofinansowanie od rządu w ramach "pierwszej pracy" :D

Gość Toma
bez kitu6 przyjdą i będziesz musiała płacić taki characz, że nawet jakbyś cały czas sie pukała to i tak nie zarobisz na to. Zacznij od pojedyńczych stałych klientów

Gość Toma
bez kitu6 przyjdą i będziesz musiała płacić taki characz, że nawet jakbyś cały czas sie pukała to i tak nie zarobisz na to. Zacznij od pojedyńczych stałych klientów