Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jijijijijiji

im wczesniej tym taniej, czy bez znaczenia ??

Polecane posty

Gość jijijijijiji

jak jest z kupnem biletow na autokar w uk -im wczesniej tym taniej, tak jak na samolot, czy bez roznicy, pare dni przed ta sama cena ? :)

Gość roznie..
wiesz..ja kupilam w Ryanair bilet do Polski na maj na poczatku lutego...i wkurzylam sie bo 2 tygodnie pozniej byl o polowe tanszy:(((..tez myslalam, ze im wczesniej tym lepiej..sprawdzaj ceny przez jakis czas..ja juz nie bede z pewnoscia kupowac 3 mce przed wyjazdem:))

Gość boze dziewczyno
autokarem sie nie oplaca ...teraz to tylko samolot chodzi w gre :) cena porownywalna do cen biletow z autokaru ...

Gość jijijiji
ale ja musze autokarem, bo mam bagazu hoho i ciut...zreszta zbyt skomplikowane tew lotniska, w moim miescie nie ma, potem jakims autobusem, pociagiem, znow autobusem...a stacje autokarowa mam praktycznie pod domem :)

Gość to po co sie pytasz o bilety
lotnicze .... skoro i tak jedziesz autokarem ???

Gość onauk
ona sie wcale nie pyta o bilety lotnicze tylko autokarowe...a na bilety lonicze temat zszedl, bo autorka pytala o najlepszy czas zakupu

Gość z autokarowymi
nie ma roznicy kiedy kupujesz - zreszta lepiej wczesniej zeby pozniej sie nie okazalo ze juz nie ma miejsc. Ale naprawde jestes masochistka ze sie porywasz na podroz do UK autokarem :) zycze powodzenia

Gość jijiji
dzieki, o to mi chodzilo wlasnie :) nie do uk, tylko z uk...bo sie tutaj tak obkupilam, ze musze kupic druga walizke, i to sie zastanawiam czy starczy...a przyjechalam z jedna :P