Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskieoczka

dzisiaj zastrzyk tak bardzo sie boje

Polecane posty

Gość niebieskieoczka
dziewczyny ja z tego stresu obgryzlam wszystkie paznokcie u reki tak bardzo sie boje:(kurde czemu mnie to spotkalo

Też kiedyś miałam zastrzyki wit.B12.Trochę bolało ale jak się powoli wstrzykuje to da się przeżyć;-)Dasz radę,nie denerwuj się bo stres i starch przed zastrzykiem jest gorszy od samego zastrzyku:-P Trzymaj się🖐️ Pozdrawiam🌻

Gość upupupu
a w jakim celu masz ten zastrzyk?

Gość Do a ja lubie zastrzyki
Czesc, ja tez wlasnie lubie ;-). To dziwne jest ;P Napisz prosze do mnie na maila, pogadamy o tym :-) erte155 @ wp.pl

Gość ćpunka
ja baaaaardzo lubię zastrzyki:D:P a tak na serio,to jak było,bolało?:o

Gość dluga rzesaa
też sie boje ;ale wystarczy nie patrzeć ani razu po wejsciu do gabinetu na strzykawke,ani na to jak pielęgniarka przygotowuje zastrzyk;prawie nic nie czuc,tylko jak by komar cie dziabnął ;)

Gość iwona.1986
Czesc, mam pytanie. Co zrobic zeby dostawac te zastrzyki witaminowe? Czy mozna je sobie kupic w aptece i zrobic samemu? Moj chlopak chce zebym mu robila zastrzyki bo go to podnieca a ja nie wiem jak sie za to zabrac... Co moge mu wstrzyknac zeby bylo bezpiecznie? Bede wdzieczna za wszystkie porady. Pozdrawiam!

Gość aaaaaaaab
Czy bolą zastrzyki z żelaza??? Mam mieć z żelaza i witaminy B12. Słyszałąm, że te z żelaza bardzo bolą... :-(

Gość aaaaaaaab
nie jednorazowy. Co 2gi dzięń, 10 zastrzków :-(

Gość aaaaaaaab
i to są zastrzyki w pupę

no to co za problem lec do apteki kup welfron kosztuje jakies 2 zl i nic kompletnie niebedzie bolalo ja nawet welfronu sie balam, a naprawde ne bylo czego:) welfron to wspaniala rzecz dla takich jak my:) a tak w ogole to co ci jest ze az tyle tych zastrzykow?? jesli mozna wiedziec;)

Gość aaaaaaaab
Mam anemię i jestem bardzo słaba. No właśnie, w tyłek się nie da, ale i tak bym się bała, bo to jest jeszcze grubsze.

co jest grubsze:> ja kiedys dostalam w tylek zastrzyk a mnie kazda glupia szczepionka boli jakby co najmniej srubokret mi wbijali i musze stwerdzic ze w porownaniu do reki to bylo nic, maluskie uklucie moze dlatego e te zyly mam slabe ze po 2dniach z welfronem mialam reke od nadgarstka do lokcia ,,zalanaą'' to slowo idealne pasuje;/ wyglalaam jak pier.. cpunka;p

Gość aaaaaaaab
ja nigdy nie miałam żadnych zastrzyków, ale szczepionek zawsze się bałam, a to niby cieniutkie igły...

ja pierwszy miaam kilka lat temu (ten w dupe) pozniej tylko raz wlasnie mc temu tez sie zawsze balam i boje te cienkie igly sa najgorsze;/;/; co dziwne bo grubej igly a cholere se nie boje takiej od kolczykow i sie kluje srednio co pol roku ale te cieniuskie, blehhhh

Gość znnnnnzzzzzznnn
ja nie mam nawet kolczyków, bo boję się przebić uszy A z tymi zastrzykami to bedzie...

ja tam nie oklamuje i nie pocieszam wale prosto z mostu ze zastrzyki (przynajmniej mnie) bola jak cholera i nigdy w zyciu juz nie chce zadnego dostac;/;/ az mam dreszcze jak sobie przypomne ta cienka dluga jak cholera igle dziwne bo za kazdym z moich dwoch razow pytalam sie pielegniarki czy mmoge wypic ten zastrzyk zamiast wbijac ale mi nie pozwolili:P

Gość aaaaaaaab
No, ja też bym wolała wypić, nawet bardzo gorzki. Po co wogóle wymyślili zastrzyki? Sprawiać jeszcze dodatkowo ból..

to tak jak z uroda;) trzeba sie nacierpiec zeby byc pieknym tak samo trzeba cierpiec zeby byc zdrowym qwa niby zastrzyk szybcij dziala no i taka prawda, no ale ja juz wole zastrzyki w tabletkach ktore wolniej dzalaja:P

Gość aaaaaaaab
Czy bolesne są zastrzyki z żelaza?

Gość questkaaaa
jak jest wolno podawany to nie boli ! ale nie wiecie o jednym . zastrzyk mozna podawac z lignokaina , wtedy nic , ale kompletnie nic nie boli

Gość mentolka96
Ja lubie zastrzyki Tylko proście lekarza żeby robił to szybko Mojemu zajmuje to 10 sekund no morze troche więcej , no ale to tak...... Wchodze, kłade się i wbija mi od razu igłę póżniej nakłada na igłe strzykawkę no i już

Gość Zastrzyk do mięśniowy i Madzia
Nie bój się gdy masz zastrzyk do mięśniowy! MOJA RADA SKUTECZNA I DOBRA ! ta rada to Gdy dostajesz zastrzyk nie myśl o zastrzyku myśl o czymś przyjemnym (np; Kwiatki łąka) (GDY PIELĘGNIARKA WBIJA IGŁĘ) gdy pielęgniarka wbija igłę ODDYCHAJ SPOKOJNIE !! To nie tylko stress dla ciebie ale pielęgniarka też się stresuje gdy wbija igłę !!!!!!!!!!!!!!!! MOŻE JEJ SIĘ IGŁA UŁAMAĆ I ZOSTAĆ W TWOJEJ (Pupie) I CO BĘDZIE?? WCALE NIE NAPINAJ POŚLADKA!!! MYŚLĘ ŻE CI POMOGŁAM JA IDE NA ZASTRZYK PO OBIEDZIE BO MAM ZAPALENIE PŁUC :( IDĘ JEŚĆ OBIAD :(

Gość richiter
a ja nie wiem czemu lubie zastrzyki

Gość gość
j biorę na stojąco podciągam sukienkę ściągam kawałek bieliznę noga ugiętą w kolanie i tylko nieprzyjemne jest ukłucie igła a potem to tylko piecze albo szczypie mi dawał pielęgniarz w mojej przychodni i tak robi super 1000 razy lepiej niż pielęgniarka polecam facetów wybrałam 10 zastrzyków b 12 teraz tyłek obolały ale przejdzie nacierać altacetem

Gość Cellestia
Dobra, jestes grzeczny posłusznie ściągasz gacie : 1.Pani lekko wbija ci igłę. 2.Ryczysz z bólu. 3.Pani wyjmuje igłe a ty czekasz 3 min (albo więcej,mniej). Jesteś niegrzeczny i nie chcesz ściągnąć gaci : 1. Baba przekłada cie przez kolano. 2. Wbija jak najmocniej igłę. 3. Wrzeszczysz i ryczysz z bólu. 4. Wkońcu, ona wyjmuje igłe i daje ci klapsa (żeby lek się rozprowadził) Mam nadzieję, że pomogłam zadbać o jak najmniejszą wielkość bólu :-) .

Gość gość
Ja bardzo lubię zastrzyki w tyłek ja bardzo lubię jak się tą igłę grubą i cienką wkłuwa teraz idę na serie 25 zastrzyk w w jeden i drugi pośladek napisze jak było jak wrócę

Gość gość
Ja bardzo lubię zastrzyki w tyłek ja bardzo chętnie bym to dostawała codziennie uwielbiam jak ta igła się wbija w pośladek teraz idę na serie 25 zastrzyków w jeden pośladek i 25 w drugi napiszę jak było jak wrócę.