Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierkaMalutka

Kochałam Ię Z KUMPLEM....DOSłOWNIE KOKS ,WIęC............

Polecane posty

Gość iskierkaMalutka

w nocy doszło do tego ze kochałam sie ze swoim kumplem,jest duzej postury tzw.koks......wbija w siebie ,z twarzy dosłownie Pudzian,bicepsy i tricepsy nieziemsko robudowane...wielkie,jak moje uda.....a penis....jego penis jest tak mały...ze nie wiedziałam czy we mnie juz wszedł....szok......musiałam udawać orgazm;/ Nigdy więcej!

Gość TACY KOKSI ZAWSZE MAJA
MALE FIUTKI,ZYCIE!

Gość wiolaj
szkoda że ćwicząc wszystkie mięśnie zapominają o najważniejszym :))) przecież ten też da się wyćwiczyć

Gość iskierkaMalutka
najlepsze jak mowil "DOCHODZISZ"? hehhe,kit tam z jego penisem,buzka i cialko jak Pudzian,takze bylo jedynie dzieki temu fajnie.....

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
duża klatka mały ptaszek

Gość niegapsie
do wiolaj: penis to nie miesien idioto!!! jak ktos mial duzego zanim zaczol brac to ma nadal,a jak ktos mial niewielkich rozmiarow ptaszka to sterydy tego nie zmienia!wbijcie sobie to do tych tepych lbow!!!co wy myslicie ze koksy kurcza penisa?!?nie wiem jaki jest wasz tok myslenia i nawet nie chce wiedziec.....

Gość dokladnie
to zaden miesien., Jakby byl miesniem faceci by mieli straszne zakwasy:O

Gość orzechowka.
no coz...malego fiutka jakos trzeba sobie zrekompensowac...facet przynajmniej w ubraniu chce wygladac okazale...:D

Gość dokladnie
niegapsie - prawda jest taka ze ludzie bardzo malo wiedza o sterydach, tzn Ci ktorzy nigdy nie mieli z tym stycznosci

No a co byś chciała?;) Żeby i \"zbudowany\" był i buźkę miał cudną i jeszcze żołnierzyka pokaźnych rozmiarów?;) Czy to nie za dużo jak na jednego mężczyznę? :O

Gość niegapsie
ja tez niewiele na tem temat wiem,ale mysle ze pewne rzeczy sa logiczne i nie trzeba byc znawca tematu zeby pewne rzeczy wydedukowac.... jesli jada po tzw koksach ci ktorzy zazdroszcza to niech tez wezma,a jesli nie zazdroscicie to dlaczego zawsze sie wysmiewacie???

Gość zbok zdzich
doradzalem juz jednemu studentowi medycyny,to i tobie moge: udaj sie do sklepu z narzedziami,odszukaj dzial z mlotkami,nastepnie polke z mlotkami gumowymi(teraz mala uwaga:jesli nie masz zamiaru pisac podobnych bzdetow w przyszlosci-nie musisz go kupowac).Odszukaj wzrokowo najwiekszy egzemplarz,chwys go,opusc na dol z przodu i z calej sily walnij sie nim w czolo.Celuj w sam srodek-podobno to gwarantuje najlepsze rezultaty...

Gość zbok zdzich
powyzsze kieruje do autorki i do kilku jeszcze zazdrosnic

Gość agivp
nie generalizujcie i nie wrzucajcie wszystkich "koksów" do jednego worka! mój mezczyzna tez jest tzw. koksem, duzy, przypakowany i przystojny i co i ma normalnego penisa ! nie malego hehe

Gość daj sobie spokój
własnie - a może To ty masz wiadro? nie ma czym się chwalić i jeszcze udawanie orgazmu ;O

Gość mnie bardzo kreci
filozoficzne pytanie,do kogos tam troche wyzej:czy mozna powiedziec,ze istnieje jakas wytlumaczalna zaleznosc miedzy kulturysta a "jego" kobietami?Pytam, bo z tekstow ktore tu nieraz czytam wychodzi mi takie dwupoziomowe rownanie ktore wyglada nastepujaco : wielkosc miesni kulturysty jest odwrotnie proporcjonalna do wielkosci mozgu jego kobiety,a wielkosc penisa kulturysty jest odwrotnie proporcjonalna do zasiegu jej rozumku .Wynikaloby z tego ,---zaraz !?...czyz to nie wyglada na nowe odkrycie!!!!????Zamiast proteiny wystarczy miec babe!!!!!!!!Masz babe,cwiczysz,twoje miesnie coraz wieksze!!!!chce nobla!!!!!---no ale twoja baba bedzie coraz glupsza....