Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydze sie

mam okropny problem...z tym nic nie da sie zrobic

Polecane posty

Gość wstydze sie

wstydze sie przed chlopakiem swojego problemu, boje sie ze jak mu powiem,zostawi mnie,ze bede dla niego juz najpiekniesza itd a tego nie da sie dlugo ukrywac...ja wiem ze to okropne, ale mam wloski na piersiach...ogolnie nie mam problemu z owlosieniem,jest normalne,ale tam sa grube i mocne:( czasem wyrywam je pesetka,ale to nic nie daje, bo zaraz odrastaja:( jestem zalamana:( a kasy na laser nie mam i nie bede miala dlugo...

Gość wstydze sie
ze nie bede dla niego* :(

Gość wstydze sie
wiesz mysle ze predzej czy pozniej sam sie zorientuje... to jest raczej powazny zwiazek.

Gość prawie zza miedzy
noz kutwa :o i co ze masz wlosy ? :o ja tez mam :o i jako zyje :o

Gość przebudzcie sie
jak to powazny zwiazek, to cie nie rzuci z powodu wlosow na cyckach. wez sie zastanow :O

Gość prawie zza miedzy
podszywacze kocham was :classic_cool:

Gość wstydze sie
no dobrze, moze mnie nie rzyci,ale boje sie ze bedzie czul jakie obrzydzenie, w koncu to nie jest do konca normalne... kazda babka chce byc najpiekniejsza dla swojego faceta.

Gość 9oun
Daj spokój Ten problem jest w Twojej psychice faceci nawet uwagi nie zwracaja na takie szczególy bo dla nich to szczegół nic nieznaczący na dodatek

Gość ja też mam
i teraz po 9 wspólnych latach czasem wyrywam przy nim pęsetką , a później jemu co dłuższe włosy z brwi , o co się wścieka ,bo go boli a ja na to a widzisz kochanie a ja dla ciebie tak się staram i męczę:-)

Gość wstydze sie
9oun i ja tez mamdzieki za pocieszenie, w sumie macie racje ze ten problem siedzi w mojej glowie...ale wstydze sie tego mimo wszytsko. chyba nigdy sie nie odwaze zeby mu powiedziec.

Gość wstydze sie
ja tez tak robie, to juz czesc codziennej toalety...poki co nie problem, boje sie co bedzie pozniej,jak np. zamieszkamy razem. ale nie sadzilam ze znajda sie osoby z podobym problemem...to pocieszjace:)dziekuje wam:) ps. wlasnie z powodu takich kometnarzy jak wypisuja tu podszywacze, nie moge tego zaakceptowac:O

Gość wstydze sie
wiedzialam ze jak cos takiego tu napisze to najwiekszy odzew bedzie od podszywaczy...no coz jest sie sie czego smiac:O

Gość wstydze sie
zalosni podszywacze, dziekuje ci bardzo. ponioslas mnie na duchu:)

Wyluzuj ;). Z kilometra widac ze to podszyw i wiadome,ze to tylko dla zlewy jest. A co do twojego problemu..przesadzasz. Moja panna tez ma pare włosków koło sutków i jakos jej nie rzucam. W sumie ma wiele wiecej \"felerów\" na ciele ale musialbym byc debilem, zeby byly one wyznacznikiem naszego być czy nie być ;). Ona je czasami wyrywa, a czasami nie..

Gość wstydze sie
ja ogolnie mam sporo kompleksow i jeszcze to...ciezko mi byc rozluzniona w intymnych sytuacjach...ale moze rzeczywiscie nie warto o tym ciagle myslec, to nic nie zmieni.

Gość wstydze sie
wlasnie moj tez tak powtarza i ja sie zastanawiam co bedzie jak zobaczy to czy tamto...z reszta niczym sie nie przejmuje jak tymi wlosiskami.... no ale coz trzeba z tym zyc. ciesze sie ze nawet facet sie odezwal i napisal cieple slowo, dzieki:)

Gość wstydze sie
jednak na kafe sa tez normalni ludzie:)

Gość wstydze sie
bo na codzien to widze tylko swoje odbicie w lustrze :\... i ciągle sie zastanawiam, czy to lustro wymienic.. czy moze nakryc się torbą

Gość dyzurna pocieszyciellka kafe
ja tez mam wloski po jakies 3-7 na kazdej piersi. wyrywam pensetka srednio co 2dni po kapieli jak juz je widac. nawet jak czasem zapomne i widac je tak na 2mm a ja zapomne je usunac to i tak moj maz nic nie mowi. mysle ze nie zwraca na to uwagi. jak ci to przeszkadza to wyrywaj codziennie lub idz do lekarza. najlepiej pij herbate mietowa bo to podobno spowalnia wzrost wloskow. nie przejmuj sie - wierz mi ze wiele kobiet tak ma i mimo tego ma wspanialych facetow. jesli zas facet zostawi cie z powodu wloskow na piersi to naprawde znaczy ze jest skonczonym palantem. jesli wloski sa dla niego problemem to co bedzie jak bedziesz w ciazy, przytyjesz, bedziesz miala blizny po cesarce i cellulit? jak ktos kocha to nie patrzy na wloski, zmarszczki i tym podobne. glowa do gory

Gość boszszsz tez problem
wyrywasz peseta i na jakis czas po sprawie. A Twój koles nie ma włosów na piersiach? i co rzucisz go?

Gość 9oun
a tak przy okazji musisz mu o tym mówic? to nie jest informacja życia i śmierci poza tym może sam o tym wspomni i to ciepło a Ty będziesz się dręczyć bez sensu a może juz to zauważył, tylko mądry gostek, to nie mówi dziewczyno wyluzuj taka Twoja uroda i juz pozdrawiam 🖐️