Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zośśśka

najnowszy temat

Polecane posty

Gość Zośśśka

Słuchajcie, bo aż mnie się dziwnie zrobiło. Kiedyś poznałam gościa, już jakiś czas temu, no i on tak przebąkiwał nieśmiało, że jest dziwny, może nawet pojebany. Na początku to nie zauważyłam tej dziwności. No wiecie, niby normalny gostek, trochę tam twisted, ale takie trochę to każdy ma. Jednak po bardziej wnikliwym zapoznaniu się okazało się, że gość w ogóle nie tworzy żadnych więzi społecznych. Z nikim. Nie dało się z nim rozmawiać na żywo, bo zaraz by się schował w mysiej norce, nie dało się rozmawiać przez telefon... Co myślicie? Mnie ten przypadek zaczyna interesować, bo jeszcze z takim się nie spotkałam, chyba pogadam z jego matką. Myślicie, że warto? Spotkaliście kogoś podobnego?

Gość to zrob mu loda
i daj spokoj

Gość nikigo nie obchodzi
komu obciagasz

Gość to sie boj
i wypierd ..

Gość Zośśśka
No pogadałabym sobie z nią, może ona zna podłoże tej dziwności. A co nie powinnam? Jak myślicie?

Gość ale dlaczego chcesz
z nia rozmawiac .?Skoro chcesz mu obciagnąć >?Mama ci niec nie pomorze .IDz do niego .

Gość Zośśśka
bo musze zapytac jego mame o zgode

Gość Zośśśka
A kto twierdzi że ja chcę mu obciągnąć? Co wy z tym obciąganiem? Przecież piszę że gość mnie interesuje jako przypadek kliniczny. A wy tylko o jednym, o robieniu laski, toż to nigdy nie wiadomo jak by ktoś TAK dziwaczny zareagował w ogóle na słowo "zrobić laskę". A co dopiero gdyby je wypowiedział. ja nigdy nie słyszałam, żeby on wypowiedział "robić laskę". No więc postanowiłam pogadać z jego matką. Matki przecież wiedzą różne rzeczy. Nie?

Gość a ile on ma lat
?

Gość Zośśśka
Jest w moim wieku, ma te 30, poznaliśmy się na studiach podyplomowych, od początku mi się trochę dziwny wydawał, najdziwniej reagował na moje telefony - wyłączeniem komórki, potem jakoś nawet wymieniliśmy ileś tam sms-ów, ale zanim się do tego "przyzwyczaił" to trwało długo. Czasem na przerwie między zajęciami mieliśmy okazję coś razem przekąsić, ale rozmowny to on nie był.

Gość Zośśśka
Może cierpi na jakieś poważne zaburzenia psychiczne? Może pogadać z jego bratem?

Gość a ile on ma lat
a moze on taki jest ,tak lubi.Wiesz nie kazdego kreci to samo.Wiec nie ma o czym rozmawiac.Zachowujesz sie jakbys sie dopiero urodzila.Nie wiesz jacy ludzie sa rozni?

Gość a ile on ma lat
a moze nie cierpi na nic ? Tylko taki ma sposob bycia?Zastanow sie powaznie nad soba.

Gość a ile on ma lat
jest dorosly .Jezeliby stwierdzil ze ma problem to sam by sie z nim udal do poradni.Jezeli ty zaczniesz rozmawiac o tym z jego mama to ona pomysli ze masz cos z glową nie tak.

Gość Zośśśka
Nie zgadzam się, dlaczego jego matka miałaby uznać że ja mam coś z głową nie tak, skoro moja nie uznała, że on ma coś z głową nie tak. Moja tylko orzekła, że on jest dziwny i czy aby jest to odpowiedni kolega dla mnie. No to czemu jego matka miałaby od razu się zjerzyć? Czy ja nie wiem że ludzie są różni, otóż wiem, ale ten przypadek jest bardzo dziwny. Bardzo. Zaczyna mnie to martwić.

Gość musze skombinowac nowy nick
pogadaj sobie z jego matka jesli tak bardzo tego pragniesz. najwyzej cie kobita wysmieje albo zruga