Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawunika55

MOZECIE PYTAC MAM DOSWIADCZENIE .....4 PORODY

Polecane posty

Gość kawunika55

POMOGE W UZYSKANIU INFORMACJI NA TEMAT PORODU,ROWNIEZ CESARKI :)

Ja mam takie pytanko,moze nie na temat,ale... za ktorym razem udawalo ci sie zawsze zajsc w ciaze`? Ja sie staram 11 cykli i nic:(

Gość ja miałam pierwszą cesarkę
i zastanawiam się jak będzie teraz?

kiedy po cc dostalas okresu i jaki byl? czy dlugi czy obfity czy mialas skrzepy?

Gość kawunika55
wiec tak....dla mnie zajscie w ciaze to zaden problem :) zachodzilam bardzo szybko i dodam ze 3 moich dzieci byly planowane :) sa super.urodzialm pierwszego syna majac 18 lat ,i ten porod wspominam jako najszybszy i malo bolesny,chyba wtedy mialam wiekszego starcha.drugi trwal 23 godz....okropnosc....trzeci tez nie ciekawy.na ostatni zdecydowalam sie na cc mialam do tego wskazania ,ale moglam tez urodzic normalnie ,ale tak bardzo sie balam ze zdecydowalam o cc,i osobiscie polecam...zero stresu,cierpienia,bolu...dla mnie super.po cesarce doszlam szybko na drugi dzien wstalam po 5 wyszlam z dzidzia.okres dostalam po kilku tygodniach i skrzepy oczywiscie byly ale niewielkie,ale to juz jest indywidualna sprawa

pytam bo moj polog trwal 6 tyg jak sie skonczyl to po 3 dniach dostalam obfitego krwawienia/ moj ginekolog powiedzial ze na jego oko to krew miesieczna. zrobil usg przez brzuch i powiedzialze z macica i jajnikami oki. przypisal tabletki na zatrzymanie krwawienia-ale zadne tam mocne bo nadal moge karmic piersia. powiedzial tez ze to takie nietypowe ze tak szybko dostalam..no bo niedosyc ze jestem po cc to i karmie piersia.takze czuje sie jak chodzaca anomalia. krwawienie niby juz ustalo ale nadal mam plamienie tylko ze bardzo male jasnobraowe...trwa to juz lacznie z krwawieniem 11 dni. troszke nastraszyl mnie lyzeczkowamniem ale mysle ze jak mam tylko plamienie to mnie to ominie. jutro am kontrole i sie boje. ciekawe jaki bedzie nastepny okres czy tez taki mega?!

Gość kawunika55
a jesli chodzi o pierwsza cesarke ...to zalezy jaki byl jej powod,napewno musisz odczekac 2 lata jesli chcesz miec kolejne dziecko i nie jest to powiedziane ze ma byc tez cc

Gość kawunika55
do dziunka nie martw sie,to calkiem normalne...nie ma nic ksiazkowo :) i nie jest to tak ze jak karmisz piersia to nie bedziesz miala okresu,ja tez karmilam i mialam okres.zanim organizm wroci do normy to troszke musi minac.a czesto tak jest ze po porodzie okres malaeje albo staje sie obfity...wiec nie martw sie to 11 dni wiec jeszcze daj sobie czasu :)

niektore dziewczynu=y maja po prostu krotsze okresy a ja zawsze dlugie...i to plamienie niekonczace sie. raz jest raz nie ma. juz mnie to meczy. ale dzieki za otuche,