Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lillka

Apel do kobiet - zastanówcie się 2 razy zanim odejdziecie od faceta!

Polecane posty

Piszę to, bo widzę co jakiś czas tematy - \"chyba go nie kocham\", \"chcę odejść, jak mu to powiedzieć\" itp. Ja zostawiłam swojego faceta pół roku temu, byliśmy już zaręczeni, on nie widział świata poza mną. Był dla mnie wspaniały, dobry, nigdy nie zdradził, zawsze przy mnie. A zostawiłam go, bo wtedy myślałam, że go nie kocham, że to nie jest miłość, do tego jeszcze poznałam kogoś w pracy i się w nim zauroczyłam. Mój były strasznie przeżył rozstanie, ale nie mogłam nic zrobić. Związałam się z tym kolejnym, ale po 3 miesiącach się rozpadło, bo okazał się totalnym kretynem i krętaczem. Zatęskniłam za byłym, nagle sobie o nim przypomniałam, zaczęłam strasznie załować, że się rozstaliśmy, wręcz błagałam niebiosa o to, żebyśmy się jeszcze zeszli. I wiecie co się okazało? Parę dni temu dowiedziałam się od koleżanki, że on właśnie się żeni. Szok! Dziewczyna, która pomogła mu leczyć psychikę po mnie zaszła z nim w ciążę. Jestem zdruzgotana i teraz dopiero doszło do mnie kogo straciłam. I wcale się nie usprawiedliwiam - byłam głupia i wiem o tym. Mogę tylko teraz przestrzec inne kobiety przed takimi pochopnymi decyzjami, bo potem mogą okazać się nieodwracalne! Nie róbcie tego błędu co ja!

Lillka strasznie przykre to wszystko czasami...nigdy nie wiadomo czy decyzja ktora sie podejmie bedzie dobra...Trzymaj sie cieplo 🌻

Gość lamponcjusz
i dobrze ci tak :)

lamponcjusz :O kazdy popelnia bledy...tylko nie zawsze ma szanse je naprawic... Lillka ciekawa jestem czy on jest szczesliwy czy to tylko...przypadek ze biora slub...

Gość możecie mnie zjechać
U Was kobiet to jest normalka, do póki facet zaprasza do lokalu lub sponsoruję kobietę to jest wszystko OK , ale gdy straci nagle pracę lub zachoruje to natychmiast otrzymuje kopa w żyć i niech spada , wtedy dopiero kobieta ma satysfakcję , że za chwilę będzie mieć lepszy model :(

enough Nie wiem czy jest szczęśliwy, bo on mnie potem kompletnie zignorował i zresztą nie dziwię się. Wyprowadził się do innego miasta i nie miałam z nim kontaktu przez te pół roku. To co do mnie docierało to tylko wiadomości od naszej wspólnej koleżanki, z którą on ciągle ma kontakt. Z tego co ona mi opowiada, to wygląda na szczęśliwego. Podobno dziewczyna z którą się żeni jest i ładna i bardzo fajna :(

ja jestem kobietą i też uważam że bardzo dobrze im tak. Jak facet jest dobry to nie doceniają a potem płacz. Ja bym w życiu nie zostawiła mojego faceta. Jesteśmy razem już 7 lat

ano widzisz, tak to bywa, ale wiesz, nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. będzie git :-)